❌İndirim Bitti! Amazon Japonya GALAKURO GTX 1660 Tİ

Silindi

Hazır sistem ile almak daha mantıklı. 1660ti fiyatlarını bilmiyorum ama bunun yerine rx 6600 vs de alınabilir mining ile ilgilenmediğim için bilmiyorum. Buradaki çoğu kişi daha bilgilidir bu konuda.
1660 ti fiyatlarını bilmiyorsan neden pahalı kötü diye yorum yapıyorsun. Ayrıca mining ile de ilgilenmeden boş yorum yapman çok saçma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link atar mısınız? 1660 Ti TR lere baktığım zaman 11K gibi fiyatlar görüyorum.
Geçen bende gördüm 9300 falandı sanırım ama bitmiştir kalmaz o fiyata

1660 ti fiyatlarını bilmiyorsan neden pahalı kötü diye yorum yapıyorsun. Ayrıca mining ile de ilgilenmeden boş yorum yapman çok saçma.

Geçen bende gördüm 9300 falandı sanırım ama bitmiştir kalmaz o fiyata
Pahalı çünkü kardeşim 8000₺ diyorsun daha 2-3 hafta önce 10.000₺’ye 1660ti’lı sistem çıktı.

Dostum fiyatını bilmediğin bir şeye nasıl pahalı diyebiliyorsun hala ?
Kardeşim fiyatını bilmediğim demedim sen muhtemelen miningcisin o usta olduğun mining işiyle ilgi alakam yok benim. Mining yaparsan daha karlı mı çıkarsın zararlı mı bilmem yani. Ama etherum düşüyor artık miningcilik bitiyor.

Dostum fiyatını bilmediğin bir şeye nasıl pahalı diyebiliyorsun hala ?
Bak sana fiyat verdim ayrıca.

Kardeşim fiyatını bilmediğim demedim sen muhtemelen miningcisin o usta olduğun mining işiyle ilgi alakam yok benim. Mining yaparsan daha karlı mı çıkarsın zararlı mı bilmem yani. Ama etherum düşüyor artık miningcilik bitiyor.
1660ti fiyatlarını bilmiyorum
Bu senin cümlen. Mining işinide bilmiyorsan neden hala cevap yazmaya devam ediyorsun. Evet haklısın mining sadece ethereum ile yapılıyor zaten.

Bak sana fiyat verdim ayrıca.
Sen bu konuya yorum yapmazsan sevinirim dostum. İyi forumlar sana

Bitmiş dostum. İndirim bitti diye düzelttim konuyu.

Bu senin cümlen. Mining işinide bilmiyorsan neden hala cevap yazmaya devam ediyorsun. Evet haklısın mining sadece ethereum ile yapılıyor zaten.
Fark etmez çoğunluk ethereum ile yapıyor. Miningcileri üzücek ama mining konusunda ekran kartı üreticileri de tepkili. Er ya da geç bitecek miningcilik. Ayrıca piyasayı bu forumdaki çoğunluktan daha iyi takip ediyorum.

Fark etmez çoğunluk ethereum ile yapıyor. Miningcileri üzücek ama mining konusunda ekran kartı üreticileri de tepkili. Er ya da geç bitecek miningcilik. Ayrıca piyasayı bu forumdaki çoğunluktan daha iyi takip ediyorum.
İyi günler dostum iyi günler. Pahalı olduğu için indirim bitti zaten. Sen takip et piyasayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,087
Üyeler
184,261
Son üye
Samedduman
Geri