1660 ti fiyatlarını bilmiyorsan neden pahalı kötü diye yorum yapıyorsun. Ayrıca mining ile de ilgilenmeden boş yorum yapman çok saçma.Hazır sistem ile almak daha mantıklı. 1660ti fiyatlarını bilmiyorum ama bunun yerine rx 6600 vs de alınabilir mining ile ilgilenmediğim için bilmiyorum. Buradaki çoğu kişi daha bilgilidir bu konuda.
Geçen bende gördüm 9300 falandı sanırım ama bitmiştir kalmaz o fiyataLink atar mısınız? 1660 Ti TR lere baktığım zaman 11K gibi fiyatlar görüyorum.
Pahalı çünkü kardeşim 8000₺ diyorsun daha 2-3 hafta önce 10.000₺’ye 1660ti’lı sistem çıktı.1660 ti fiyatlarını bilmiyorsan neden pahalı kötü diye yorum yapıyorsun. Ayrıca mining ile de ilgilenmeden boş yorum yapman çok saçma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçen bende gördüm 9300 falandı sanırım ama bitmiştir kalmaz o fiyata
Dostum fiyatını bilmediğin bir şeye nasıl pahalı diyebiliyorsun hala ?Pahalı çünkü kardeşim 8000₺ diyorsun daha 2-3 hafta önce 10.000₺’ye 1660ti’lı sistem çıktı.
Kardeşim fiyatını bilmediğim demedim sen muhtemelen miningcisin o usta olduğun mining işiyle ilgi alakam yok benim. Mining yaparsan daha karlı mı çıkarsın zararlı mı bilmem yani. Ama etherum düşüyor artık miningcilik bitiyor.Dostum fiyatını bilmediğin bir şeye nasıl pahalı diyebiliyorsun hala ?
Bak sana fiyat verdim ayrıca.Dostum fiyatını bilmediğin bir şeye nasıl pahalı diyebiliyorsun hala ?
Kardeşim fiyatını bilmediğim demedim sen muhtemelen miningcisin o usta olduğun mining işiyle ilgi alakam yok benim. Mining yaparsan daha karlı mı çıkarsın zararlı mı bilmem yani. Ama etherum düşüyor artık miningcilik bitiyor.
Bu senin cümlen. Mining işinide bilmiyorsan neden hala cevap yazmaya devam ediyorsun. Evet haklısın mining sadece ethereum ile yapılıyor zaten.1660ti fiyatlarını bilmiyorum
Sen bu konuya yorum yapmazsan sevinirim dostum. İyi forumlar sanaKardeşim fiyatını bilmediğim demedim sen muhtemelen miningcisin o usta olduğun mining işiyle ilgi alakam yok benim. Mining yaparsan daha karlı mı çıkarsın zararlı mı bilmem yani. Ama etherum düşüyor artık miningcilik bitiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak sana fiyat verdim ayrıca.
Bitmiş dostum. İndirim bitti diye düzelttim konuyu.Stok bitti mi
Fark etmez çoğunluk ethereum ile yapıyor. Miningcileri üzücek ama mining konusunda ekran kartı üreticileri de tepkili. Er ya da geç bitecek miningcilik. Ayrıca piyasayı bu forumdaki çoğunluktan daha iyi takip ediyorum.Bu senin cümlen. Mining işinide bilmiyorsan neden hala cevap yazmaya devam ediyorsun. Evet haklısın mining sadece ethereum ile yapılıyor zaten.
İyi günler dostum iyi günler. Pahalı olduğu için indirim bitti zaten. Sen takip et piyasayıFark etmez çoğunluk ethereum ile yapıyor. Miningcileri üzücek ama mining konusunda ekran kartı üreticileri de tepkili. Er ya da geç bitecek miningcilik. Ayrıca piyasayı bu forumdaki çoğunluktan daha iyi takip ediyorum.
çok iyi fiyattı kaçırdıkVergiler dahil 62160 YEN. Banka kur farkı ile falan 7400TL civarına denk gelir.
Link atar mısınız? 1660 Ti TR lere baktığım zaman 11K gibi fiyatlar görüyorum.