wake up to reality
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,197
Fiyatı yaklaşık 5480TL kartın limitini 5500TL yaptım ama ödeme almıyor. Kart Garanti sanal kart. Hata veriyor. Sorun nedir?
5480Tl yetersiz limiti satın aldığın fiyatın 1k üsyü koy çeker.Fiyatı yaklaşık 5480TL kartın limitini 5500TL yaptım ama ödeme almıyor. Kart Garanti sanal kart. Hata veriyor. Sorun nedir?
Banka kur farkı uygulayacağı için kabul etmemiş ve işlemi onaylamadığından yetersiz bakiye uyarısı almışsınızdır.Alıntıyı görüntüle
Fiyatı yaklaşık 5480TL kartın limitini 5500TL yaptım ama ödeme almıyor. Kart Garanti sanal kart. Hata veriyor. Sorun nedir?
Ne alaka?5480Tl yetersiz limiti satın aldığın fiyatın 1k üsyü koy çeker.
Limiti 5600 yaptım. Ne kadar yapmam gerekir?Banka kur farkı uygulayacağı için kabul etmemiş ve işlemi onaylamadığından yetersiz bakiye uyarısı almışsınızdır.
6.500-7.000 tl yapın ve birdaha da ugraşmamış olursunuz.Ne alaka?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Limiti 5600 yaptım. Ne kadar yapmam gerekir?
Ama kartın fiyatı o kadar değil ve fazla çekerse ben 1000TL fazlaya almam kartı.6.500-7.000 TL yapın ve birdaha da ugraşmamış olursunuz.
Merak etmeyinAma kartın fiyatı o kadar değil ve fazla çekerse ben 1000TL fazlaya almam kartı.
1000 lira fazla çekmeyecek, merak etme.Ama kartın fiyatı o kadar değil ve fazla çekerse ben 1000TL fazlaya almam kartı.
Peki limit yükseltmenin sebebi ne? Zaten 100TL fazla şuan limit.Merak etmeyin
Son satın al sayfasın da ne kadar çekeceğini göreceksiniz ve orada görüp onayladığınız rakam dışın da kimse sizden 1 kuruş fazla çekemez endişe etmeyin![]()
Yetersiz demekki. Sen onu 6500-6600TL yap o parayı çeker. Çektiği fiyatıda görürsün. Fazla geldiysede iptal edersin sıkıntı olmaz yani.Peki limit yükseltmenin sebebi ne? Zaten 100TL fazla şuan limit.
Ya fazla çekerse?Yetersiz demekki. Sen onu 6500-6600TL yap o parayı çeker. Çektiği fiyatıda görürsün. Fazla geldiysede iptal edersin sıkıntı olmaz yani.
Dostum sana çekemez diyorum.Peki limit yükseltmenin sebebi ne? Zaten 100TL fazla şuan limit.