Neler Yeni

Amazon Japonyadan alınma Ekran Kartının Garantisi Olur mu? (Gigabyte)

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Ahmet
Arkadaşlar 2. el yakın arkadaşımdan gigabyte 3070ti alacağım faturalı vs. ama kartı mining için almıştı zamanında malum bitince satışa koydu ben almayı düşünüyorum ama garanti muhabbeti nasıl olur. Gigabyte global garanti sağlıyor mu

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman sıkıntı garanti işi :/

Tilsch

80+ Bronze
Garantisinin sıkıntı olduğunu söyleyip fiyat düşmesini isteyebilirsin eğer çok istiyorsan.Sonuçta arkadaşım diyorsun ve anlayış gösterebilir.Garanti konusu sıkıntı olan kart kullanırım derseniz.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantisinin sıkıntı olduğunu söyleyip fiyat düşmesini isteyebilirsin eğer çok istiyorsan.Sonuçta arkadaşım diyorsun ve anlayış gösterebilir.Garanti konusu sıkıntı olan kart kullanırım derseniz.
Ama işte paraya ihtiyacı var o yüzden piyasadan 500tl yukarıdan alıcam bir de saddsadsa sırf ihtiyacı var işi olsun o arada benim de elimde kart olur gibisinden

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Ama işte paraya ihtiyacı var o yüzden piyasadan 500tl yukarıdan alıcam bir de saddsadsa sırf ihtiyacı var işi olsun o arada benim de elimde kart olur gibisinden
Amazonun kendi satıcısından almış ise 1 yıl geçerli amazon garantisi bulunmakta eğer almamışsa 1 aydır

Tilsch

80+ Bronze
Hangi satıcıdan aldığı önemli konuda yazan kişiler var onu da sorun isterseniz.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Yanlış bilgi şahsen ben ve arkadaşlarım aldık 1 YIL garanti süresi var.
hocam 1 yıl garanti olduğuna dair belge veya yazı varmı elinizde varsa paylaşabilirmisiniz.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Olmaz boşver arkadaşın diye kendini zora sokma

Top Bottom