PC'yi ucuza almayı kafa koyarsan en 1 hafta bu yönteme uğraşman lazım.hocam nasıl takip ediyorsun bu ürünleri nasıl denk geliyorsun
valla 5500 e almaya razıyım ben hem de şimdi hemen
Garanti işi nasıl oluyor tam olarak bilen varsa çok faydalı olabilir bu iş...
Aslında yazıyı tam okusanız sorunuz kalmayacak.Şimdi garanti olaylarına gelecek olursak Asus MSI Gigabyte Evga'nın global garantisi var diye biliyorum yanlışsam düzeltin. Eğer sorunlu ürün gelirse sonuçta Amazon'dan alışveriş yapıyorsunuz illaki paranızı geri alırsınız rahat olun.
Siz emin olmadığınız için bilen biri var mı diye sordum yanlışımız varsa düzeltinle 6000 lira güvenilerek verilmez herhaldeAslında yazıyı tam okusanız sorunuz kalmayacak.
Rahat olun Amazon'dan alışveriş yapıyorsunuz.Siz emin olmadığınız için bilen biri var mı diye sordum yanlışımız varsa düzeltinle 6000 lira güvenilerek verilmez herhalde
dostum şu an prime hesap açacak durumda değilim de rica etsem benim için 1660 TI ve rtx 2060 fiyatına bakar mısınBitcoin'in orantısız değer patlaması yaşaması gaming ekran kartlarının fiyatının artmasına neden oldu. Özellikle rtx 30XX serisi ekran kartlarının rtx 20XX serilerine göre ucuz ve performanslı olması + AMD rx 6XXX serisinin mining performansının düşük kalması Nvidia'yı piyasada tekel haline getirdi.
Şimdi anlatacağım yöntem sadece Amazon TR'de geçerlidir.
Amazon TR'de ürünleri TL cinsinden satışa sunulan Amazon Germany mağazasının ürünleri kargo + ithalat depozitosu dahil şu anki fiyatlara göre çok uyguna geliyor.
Örnekler:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
5500₺ satıldı ekran fotoğrafı alamadan stok bitti.
Alıntıyı görüntüle
Tek bir sorun bulunuyor o da bu ürünlere sadece referans link ile ulaşabiliyorsunuz. Yani şimdi gidip Amazon'a rtx 3070 yazarsanız çıkmayacaktır çünkü stok yok.
Sadece stok olduğunda listelenir.
Şimdi yapmanız gerekenleri yazıyorum:
1- Amazon hesabı oluşturun
2- 30 günlük ücretsiz olan Amazon Prime'yi etkinleştirin(bazen kargo ücretsiz olabiliyor)
3- Ödeme bilgilerinizi ve adresinizi tam girin stoklar en fazla 30sn. içinde tükeniyor. Listede stoğa gelmiş ürün gördünüz mü direk oyalanmadan almanız lazım.
4- Alışveriş listesi oluşturun attığım linklerdeki ürünleri listenize ekleyin.
Şimdi garanti olaylarına gelecek olursak Asus MSI Gigabyte Evga'nın global garantisi var diye biliyorum yanlışsam düzeltin. Eğer sorunlu ürün gelirse sonuçta Amazon'dan alışveriş yapıyorsunuz illaki paranızı geri alırsınız rahat olun.
Her zaman ürünler listelenmiyor her 10dk bir sayfayı yenileyin gün içinde 1-2 kere stoklara ürün giriyor, eğer şanslıysanız alırsınız.
Tamamına yakını 30xx serisi 1 tane 2080s var hangisi uygunsa onu tercih ediniz.
Referans Linkler
Palit RTX3060Ti DUAL 8GB 256Bit GDDR6 LHR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Palit RTX3060Ti DUAL 8GB 256Bit GDDR6 LHR : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMSI GeForce RTX 3060 Ti VENTUS 2X OC, 8GB GDDR6, HDMI, 3x DP, 256 Bit Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI GeForce RTX 3060 Ti VENTUS 2X OC, 8GB GDDR6, HDMI, 3x DP, 256 Bit Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 TI OC Edition Grafik Kartı (Nvidia Ampere, DLSS, PCIe 4.0, 8GB DDR6 Speicher, 2x HDMI 2.1, DisplayPort 1.4, TUF-RTX3060TI-O8G-GAMING), Tek boyut : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 TI OC Edition Grafik Kartı (Nvidia Ampere, DLSS, PCIe 4.0, 8GB DDR6 Speicher, 2x HDMI 2.1, DisplayPort 1.4, TUF-RTX3060TI-O8G-GAMING), Tek boyut : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trINNO3D GeForce RTX 3070 iChill X4 8GB GDDR6 256-bit 3xDP+HDMI : Amazon.com.tr: Bilgisayar
INNO3D GeForce RTX 3070 iChill X4 8GB GDDR6 256-bit 3xDP+HDMI : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trGigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO 8GB ekran kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO 8GB ekran kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Twin Edge OC, ZT-A30700H-10P : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Twin Edge OC, ZT-A30700H-10P : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trPalit RTX 3070 GAMEROCK 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Palit RTX 3070 GAMEROCK 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trASUS GEFORCE TUF-RTX3070-O8G-GAMING 8GB GDDR6 256bit OC 2xHDMI 3xDP EKRAN KARTI : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS GEFORCE TUF-RTX3070-O8G-GAMING 8GB GDDR6 256bit OC 2xHDMI 3xDP EKRAN KARTI : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trASUS GEFORCE TUF-RTX3070-O8G-GAMING 8GB GDDR6 256bit OC 2xHDMI 3xDP EKRAN KARTI : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS GEFORCE TUF-RTX3070-O8G-GAMING 8GB GDDR6 256bit OC 2xHDMI 3xDP EKRAN KARTI : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trINNO3D GEFORCE RTX 3060 Ti TWIN X2 OC Ekran Kartı: Amazon.com.tr
INNO3D GEFORCE RTX 3060 Ti TWIN X2 OC Ekran Kartı: Amazon.com.trwww.amazon.com.trASUS GEFORCE ROG-STRIX-RTX3060TI-O8G-GAMING 8GB GDDR6 256bit 1890MHz OC 2xHDMI 3xDP RGB EKRAN KARTI : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS GEFORCE ROG-STRIX-RTX3060TI-O8G-GAMING 8GB GDDR6 256bit 1890MHz OC 2xHDMI 3xDP RGB EKRAN KARTI : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMSI GeForce RTX 3070 GAMING X TRIO : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI GeForce RTX 3070 GAMING X TRIO : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trGigabyte GeForce RTX 3070 EAGLE OC 8 GB ekran kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Gigabyte GeForce RTX 3070 EAGLE OC 8 GB ekran kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trGigabyte GeForce RTX 3070 Vision OC 8GB ekran kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Gigabyte GeForce RTX 3070 Vision OC 8GB ekran kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trGeForce RTX 3070 VENTUS 3X OC : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GeForce RTX 3070 VENTUS 3X OC : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trGigabyte AORUS GeForce RTX 3070 Master 8GB grafik kartı, GV-N3070AORUS M-8GD, siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Gigabyte AORUS GeForce RTX 3070 Master 8GB grafik kartı, GV-N3070AORUS M-8GD, siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMSI Geforce RTX 3060 Ti Gaming X Trio 8GB DDR6 Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI Geforce RTX 3060 Ti Gaming X Trio 8GB DDR6 Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trASUS GEFORCE DUAL-RTX3070-O8G 8GB GDDR6 256bit OC 2xHDMI 3xDP RGB EKRAN KARTI : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS GEFORCE DUAL-RTX3070-O8G 8GB GDDR6 256bit OC 2xHDMI 3xDP RGB EKRAN KARTI : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trGigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB ekran kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB ekran kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X OC Gaming Video Card, 8GB GDDR6, PCIe 4.0, 8K, VR Ready, Ray Tracing, 1x HDMI 2.1, 3x DisplayPort 1.4, Triple Fans, HDCP, Mytrix HDMI 2.1 8K Cable, Battlefield V : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X OC Gaming Video Card, 8GB GDDR6, PCIe 4.0, 8K, VR Ready, Ray Tracing, 1x HDMI 2.1, 3x DisplayPort 1.4, Triple Fans, HDCP, Mytrix HDMI 2.1 8K Cable, Battlefield V : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trASUS GEFORCE ROG-STRIX-RTX2080S-A8G-GAMING 8GB GDDR6 256bit 1860MHz OC 2xHDMI 2xDP 1xTYPE-C AURA RGB EKRAN KARTI : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS GEFORCE ROG-STRIX-RTX2080S-A8G-GAMING 8GB GDDR6 256bit 1860MHz OC 2xHDMI 2xDP 1xTYPE-C AURA RGB EKRAN KARTI : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam eğer Amazon Germany mağazasının sattıklarını soruyorsanız onlar için referans link gerekli. Eğer stokta yoksa listelenmiyor.dostum şu an prime hesap açacak durumda değilim de rica etsem benim için 1660 TI ve rtx 2060 fiyatına bakar mısın
bu referans linkleri nereden bulabilirim peki ?Hocam eğer Amazon Germany mağazasının sattıklarını soruyorsanız onlar için referans link gerekli. Eğer stokta yoksa listelenmiyor.
Amazon Prime ilk ay ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Sadece kart bilgisi gerekiyor. Karttan herhangi bir çekim yapmıyor.
Hocam onlar işte el emeği göz nurubu referans linkleri nereden bulabilirim peki ?
kafaya koydum valla hocam herşeyi ucuza aldım tek kaldı ekran kartıPC'yi ucuza almayı kafa koyarsan en 1 hafta bu yönteme uğraşman lazım.
O zaman en az 1 hafta boyunca uğraşmanız lazım. Bence değecektir.kafaya koydum valla hocam herşeyi ucuza aldım tek kaldı ekran kartı
eyw hocam işin gücün rast gitsinO zaman en az 1 hafta boyunca uğraşmanız lazım. Bence değecektir.
Bir de uygulamanız gereken 4 adımı yazdım onları tamam ettikten sonra şansınız da yanınızdaysa halledersiniz.