Neler Yeni

🔥İndirim Amazon TR'den Ucuza Ekran Kartı Alma Fırsatı [GÜNCEL 2021]

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
Garanti işi nasıl oluyor tam olarak bilen varsa çok faydalı olabilir bu iş...

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Bence çok iyi düşünmüşsün eline sağlık.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Garanti işi nasıl oluyor tam olarak bilen varsa çok faydalı olabilir bu iş...
Şimdi garanti olaylarına gelecek olursak Asus MSI Gigabyte Evga'nın global garantisi var diye biliyorum yanlışsam düzeltin. Eğer sorunlu ürün gelirse sonuçta Amazon'dan alışveriş yapıyorsunuz illaki paranızı geri alırsınız rahat olun.
Aslında yazıyı tam okusanız sorunuz kalmayacak. ;) :D

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Siz emin olmadığınız için bilen biri var mı diye sordum yanlışımız varsa düzeltinle 6000 lira güvenilerek verilmez herhalde :D
Rahat olun Amazon'dan alışveriş yapıyorsunuz.
Oradaki emin tam olamama durumu aslında Gigabyte ve MSI ile ilgiliydi, Asus ve Evga'nın global garantisi var.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,495
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bitcoin'in orantısız değer patlaması yaşaması gaming ekran kartlarının fiyatının artmasına neden oldu. Özellikle rtx 30XX serisi ekran kartlarının rtx 20XX serilerine göre ucuz ve performanslı olması + AMD rx 6XXX serisinin mining performansının düşük kalması Nvidia'yı piyasada tekel haline getirdi.
Şimdi anlatacağım yöntem sadece Amazon TR'de geçerlidir.
Amazon TR'de ürünleri TL cinsinden satışa sunulan Amazon Germany mağazasının ürünleri kargo + ithalat depozitosu dahil şu anki fiyatlara göre çok uyguna geliyor.
Örnekler:
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
5500₺ satıldı ekran fotoğrafı alamadan stok bitti.
Alıntıyı görüntüle
Tek bir sorun bulunuyor o da bu ürünlere sadece referans link ile ulaşabiliyorsunuz. Yani şimdi gidip Amazon'a rtx 3070 yazarsanız çıkmayacaktır çünkü stok yok.
Sadece stok olduğunda listelenir.
Şimdi yapmanız gerekenleri yazıyorum:
1- Amazon hesabı oluşturun
2- 30 günlük ücretsiz olan Amazon Prime'yi etkinleştirin(bazen kargo ücretsiz olabiliyor)
3- Ödeme bilgilerinizi ve adresinizi tam girin stoklar en fazla 30sn. içinde tükeniyor. Listede stoğa gelmiş ürün gördünüz mü direk oyalanmadan almanız lazım.
4- Alışveriş listesi oluşturun attığım linklerdeki ürünleri listenize ekleyin.

Şimdi garanti olaylarına gelecek olursak Asus MSI Gigabyte Evga'nın global garantisi var diye biliyorum yanlışsam düzeltin. Eğer sorunlu ürün gelirse sonuçta Amazon'dan alışveriş yapıyorsunuz illaki paranızı geri alırsınız rahat olun.

Her zaman ürünler listelenmiyor her 10dk bir sayfayı yenileyin gün içinde 1-2 kere stoklara ürün giriyor, eğer şanslıysanız alırsınız.
Tamamına yakını 30xx serisi 1 tane 2080s var hangisi uygunsa onu tercih ediniz.

Referans Linkler
dostum şu an prime hesap açacak durumda değilim de rica etsem benim için 1660 TI ve rtx 2060 fiyatına bakar mısın

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
dostum şu an prime hesap açacak durumda değilim de rica etsem benim için 1660 TI ve rtx 2060 fiyatına bakar mısın
Hocam eğer Amazon Germany mağazasının sattıklarını soruyorsanız onlar için referans link gerekli. Eğer stokta yoksa listelenmiyor.
Amazon Prime ilk ay ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Sadece kart bilgisi gerekiyor. Karttan herhangi bir çekim yapmıyor.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,495
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam eğer Amazon Germany mağazasının sattıklarını soruyorsanız onlar için referans link gerekli. Eğer stokta yoksa listelenmiyor.
Amazon Prime ilk ay ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Sadece kart bilgisi gerekiyor. Karttan herhangi bir çekim yapmıyor.
bu referans linkleri nereden bulabilirim peki ?

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
bu referans linkleri nereden bulabilirim peki ?
Hocam onlar işte el emeği göz nuru :D
Tek tek bulmanız lazım. Fiyatı olmadığı halde listeleme yapan Epey'den bulabilirsiniz.
Şimdi atacağım linkten de bulabilirsiniz ama mağazasını kestiremiyoruz bazen fahiş fiyatı olan ürünlerde listemize girebiliyor yine de denemekte fayda var.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Prmy

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
kafaya koydum valla hocam herşeyi ucuza aldım tek kaldı ekran kartı
O zaman en az 1 hafta boyunca uğraşmanız lazım. Bence değecektir.
Bir de uygulamanız gereken 4 adımı yazdım onları tamam ettikten sonra şansınız da yanınızdaysa halledersiniz.

O zaman en az 1 hafta boyunca uğraşmanız lazım. Bence değecektir.
Bir de uygulamanız gereken 4 adımı yazdım onları tamam ettikten sonra şansınız da yanınızdaysa halledersiniz.
eyw hocam işin gücün rast gitsin

Top Bottom