Umut0526
80+ Silver
aynen öyleŞimdi sıra eran kartın 10k'dan satma zamanı.
aynen öyleŞimdi sıra eran kartın 10k'dan satma zamanı.
amazon.jp den baktım birkaç ürünr türkiyeye teslim yok diyordu
Hayır arakadaşlar. Stok olmadıgı için öyle diyor. Stoklar çoğalınca gönderiyorlar 2 haftadır takip ediyorum bende bugün sabah ship to turkey yazdı Gaming x modeline bende aldım direk. Ama şuan gördermıyorlar yine. Çünkü bitti stoklar sabah 8 stok vardı.Shipping'i yapanın Amazon olması lazım hocam diğer türlü Türkiye'ye göndermezler.
benim baktığımda bi 3080 vardı stokta 1 tane kalmıştı ama tr ye teslim yok diyoduHayır arakadaşlar. Stok olmadıgı için öyle diyor. Stoklar çoğalınca gönderiyorlar 2 haftadır takip ediyorum bende bugün sabah ship to turkey yazdı Gaming x modeline bende aldım direk. Ama şuan gördermıyorlar yine. Çünkü bitti stoklar sabah 8 stok vardı.
hayırlı olsun hocam sizede haftaya gelir bence84,884 yen. 6027 TL.
Peki sizin satın aldığınız linki atabilir misiniz?Hayır arakadaşlar. Stok olmadıgı için öyle diyor. Stoklar çoğalınca gönderiyorlar 2 haftadır takip ediyorum bende bugün sabah ship to turkey yazdı Gaming x modeline bende aldım direk. Ama şuan gördermıyorlar yine. Çünkü bitti stoklar sabah 8 stok vardı.
yok kullancam benŞimdi sıra eran kartın 10k'dan satma zamanı.
kısacası stoktaki ürüne girip baktın mı satın al tuşunun altında satıcının kim olduğunu gösteriyor genellikle amazon harici satıcılar türkiyeye göndermiyorbenim baktığımda bi 3080 vardı stokta 1 tane kalmıştı ama tr ye teslim yok diyodu
o fiyata satıp 2 tane alıp birini kendine alıp diğerini tekrardan satıp kısa yollu bir zenginlik varken 4060 umrumda değilyo
yok kullancam ben
ilk başta ön sipariş verdim asusun 3060 ına hesabı banladılar sonra tekrar giriş yapmaya çalıştım ozaman birkaç bilgi istediler açıldı hesap 30 dkyaHayırlı olsun.
Almaya çalıştığınızda hesabın kilitlenmesi, siparişin onaylanmaması/iptali gibi sorunlarla karşılaştınız mı? Yoksa ilk seferde sorunsuz alabildiniz mi?
mantıklı ama okadar limitli kart yoko fiyata satıp 2 tane alıp birini kendine alıp diğerini tekrardan satıp kısa yollu bir zenginlik varken 4060 umrumda değil
Hayır arakadaşlar. Stok olmadıgı için öyle diyor. Stoklar çoğalınca gönderiyorlar 2 haftadır takip ediyorum bende bugün sabah ship to turkey yazdı Gaming x modeline bende aldım direk. Ama şuan gördermıyorlar yine. Çünkü bitti stoklar sabah 8 stok vardı.
attım öbür cevaplara bak orada var ss attım knksyo
yok kullancam ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk
kısacası stoktaki ürüne girip baktın mı satın al tuşunun altında satıcının kim olduğunu gösteriyor genellikle amazon harici satıcılar türkiyeye göndermiyor