Neler Yeni

amazon.jp den aldığım rtx3060'ım geldi

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
amazon.jp den baktım birkaç ürünr türkiyeye teslim yok diyordu
Shipping'i yapanın Amazon olması lazım hocam diğer türlü Türkiye'ye göndermezler.
Hayır arakadaşlar. Stok olmadıgı için öyle diyor. Stoklar çoğalınca gönderiyorlar 2 haftadır takip ediyorum bende bugün sabah ship to turkey yazdı Gaming x modeline bende aldım direk. Ama şuan gördermıyorlar yine. Çünkü bitti stoklar sabah 8 stok vardı.

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
hayırlı olsun

Umut0526

80+ Silver
Hayır arakadaşlar. Stok olmadıgı için öyle diyor. Stoklar çoğalınca gönderiyorlar 2 haftadır takip ediyorum bende bugün sabah ship to turkey yazdı Gaming x modeline bende aldım direk. Ama şuan gördermıyorlar yine. Çünkü bitti stoklar sabah 8 stok vardı.
benim baktığımda bi 3080 vardı stokta 1 tane kalmıştı ama tr ye teslim yok diyodu

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
84,884 yen. 6027 TL.
hayırlı olsun hocam sizede haftaya gelir bence
benimki tokyodan honkonga oradan leipzig e oradan istan bula gelmişti benden fazla şehir gördü ısdgjhsbdg

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Peki sizin satın aldığınız linki atabilir misiniz?
Veya bakarsanız ödemenize orada da yazabilir satan ve shipping'i yapan hangi firma?

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
yo
Şimdi sıra eran kartın 10k'dan satma zamanı.
yok kullancam ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk
benim baktığımda bi 3080 vardı stokta 1 tane kalmıştı ama tr ye teslim yok diyodu
kısacası stoktaki ürüne girip baktın mı satın al tuşunun altında satıcının kim olduğunu gösteriyor genellikle amazon harici satıcılar türkiyeye göndermiyor

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Hayırlı olsun. Almaya çalıştığınızda hesabın kilitlenmesi, siparişin onaylanmaması/iptali gibi sorunlarla karşılaştınız mı? Yoksa ilk seferde sorunsuz alabildiniz mi?

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
Hayırlı olsun.

Almaya çalıştığınızda hesabın kilitlenmesi, siparişin onaylanmaması/iptali gibi sorunlarla karşılaştınız mı? Yoksa ilk seferde sorunsuz alabildiniz mi?
ilk başta ön sipariş verdim asusun 3060 ına hesabı banladılar sonra tekrar giriş yapmaya çalıştım ozaman birkaç bilgi istediler açıldı hesap 30 dkya

o fiyata satıp 2 tane alıp birini kendine alıp diğerini tekrardan satıp kısa yollu bir zenginlik varken 4060 umrumda değil :D
mantıklı ama okadar limitli kart yok :)

Umut0526

80+ Silver
1615547929679.png

bak stokta var ama nedense gönderim yok diyor stokta var gibi göstermeye falan mı çalışıyorlar

Umut0526

80+ Silver
ba
yo

yok kullancam ben

knk

kısacası stoktaki ürüne girip baktın mı satın al tuşunun altında satıcının kim olduğunu gösteriyor genellikle amazon harici satıcılar türkiyeye göndermiyor
attım öbür cevaplara bak orada var ss attım knks

Top Bottom