Ana Konu Amazon Kasım İndirimleri Bugün 09:00'da!

Bir olayı yok. Kalite olarak ekstra bir şey sunmuyor mesela.
Katılmıyorum.
Gayet Kaliteli Bir PSU eski fiyatında olsaydı daha iyi tercihler olabilir derdim.
Bu Bütçeye 850W PSU'lar satılıyor.
Eski Fiyatındaki Rakibi
DeepCool PX1000-G ve oda şuan TR'de stokta yok.

A tier görünüyor, marka olarak düşünüldüğünde gayet iyi geldi bana. Sonuçta MSI, Asus pahalı olur her zaman.
Bu bile A seviyesi. Geçenlerde 850W'si ve modüler hali bu fiyatta satıldı. Hiçbir özellik sunmuyor o fiyatta MSI.

Şu anda indirimlerin ufaktan spoilerı verildi. Yalnız hafta içi sabah indirim yapma sevdasını anlamıyorum. Kasım indirimlerini sırf bu yüzden erkene çekmişler gibi.

Samsung S24FE Bekliyordum Yok

anca bakıyoruz çok aşırı boş beleş dandik adi pis bir indirim.
kripto borsası gibi fiyatlar kaldırıp indiriyorlar.

anca bakıyoruz çok aşırı boş beleş dandik adi pis bir indirim.
kripto borsası gibi fiyatlar kaldırıp indiriyorlar.
Uğraşamam ben de aldım 6200den dual kit ram. Beklersek daha çok binecekler gibi. 6200den sonra en yakın fiyat 9500dü. Uçurdular resmen. Bu ülkede çıkan hiçbir şey de inmez bence. İnse bile eski sabit fiyatına inmez.

Uğraşamam ben de aldım 6200den dual kit ram. Beklersek daha çok binecekler gibi. 6200den sonra en yakın fiyat 9500dü. Uçurdular resmen. Bu ülkede çıkan hiçbir şey de inmez bence. İnse bile eski sabit fiyatına inmez.
Eski haline İnsede dolar altın muamelesi görüyor birdaha düşmüyor kolay kolay eski haline gelenekadar enflasyon yenik düşüyor sonuç daha kalıcı yüksek fiyatlarm

Eski haline İnsede dolar altın muamelesi görüyor birdaha düşmüyor kolay kolay eski haline gelenekadar enflasyon yenik düşüyor sonuç daha kalıcı yüksek fiyatlarm
Sorması ayıp sen ne sattın ve ne zaman sattın. Görüyorum yorumlarını bazen arada tanıdıklar uğraşıyorlar gibi sanki :D

Sorması ayıp sen ne sattın ve ne zaman sattın. Görüyorum yorumlarını bazen arada tanıdıklar uğraşıyorlar gibi sanki :D
sorma telefonla arayıp bile niye sattın diyen var :D :D dalga konusu olduk.
bilgisayarı sattım parçalar zam yedi altın aldım altın çakıldı ram alıyordum zam yedi :D ne zaman satsam birşeyler başıma geliyor.
bu sefer alıcam satmıcam tövbelendim.
bir ara ekran kartını sattım 50 k felan dedim altına bağlar iyisini alırım 2gün sonra altın zirve yapmıştı almamıştım gidip zamlı aldım sürekli başıma geliyor doğal felaket gibi :D

Geri