_Johnnybravo_
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Geçen ay 14.800dü sanırım 58 inç Next tv.

Bunu ilk öneren bendim zaten. TCL CHOT VA panel kullanıyor ve kaliteli bir üretici KTC üretiyor. Renk gamutu bu fiyatta ortalama, kontrastı 5000:1 oldukça yüksek, VA panel olmasına rağmen görüş açısı performansı iyi ve ghosting dert edilmeyecek seviyede. Ufo testinde ghosting var gözüküyor ama televizyondan sadece film vb. izlediğimiz için bunu hissetmezsiniz ve titreme 0 çok iyi. En büyük olayı 12 COF panel kullanması. Uzun ömürlü olduğu anlamına geliyor bu fiyatta çok çok iyi.Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.tr
Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Hocam şu TV için yorumun nedir ?
mağazalardaymış dostum maalesefKonu açtım hocam itopyada 32 inç.msi var bakabilirsin yeni açtım konuyu

Ben ekstra olarak PS5 için kullanmayı düşünüyorum. Onun için de sıkıntı yaratmaz demi ?Bunu ilk öneren bendim zaten. TCL CHOT VA panel kullanıyor ve kaliteli bir üretici KTC üretiyor. Renk gamutu bu fiyatta ortalama, kontrastı 5000:1 oldukça yüksek, VA panel olmasına rağmen görüş açısı performansı iyi ve ghosting dert edilmeyecek seviyede. Ufo testinde ghosting var gözüküyor ama televizyondan sadece film vb. izlediğimiz için bunu hissetmezsiniz ve titreme 0 çok iyi. En büyük olayı 12 COF panel kullanması. Uzun ömürlü olduğu anlamına geliyor bu fiyatta çok çok iyi.
Geçen ay arkadaşa 15999'a aldık. 2 gün sonra ablası da istedi bi baktık 14888 lira olmuş. Onu da aldık. Aradaki 1111 lirayı kupon tanımladılar.Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.tr
Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Hocam şu TV için yorumun nedir ?
Buradan bakıldığın da indirimler bittiğinde fiyatı düşecekGeçen ay arkadaşa 15999'a aldık. 2 gün sonra ablası da istedi bi baktık 14888 lira olmuş. Onu da aldık. Aradaki 1111 lirayı kupon tanımladılar.

hangi ürünler için geçerli olduğuna nereden bakacağızAmazon'a vade farksız 9 taksit gelmiş.
hangi ürünler için geçerli olduğuna nereden bakacağız
teşekkürlerAmazon.com.tr: : Tüm Kategoriler
Tüm Kategoriler Mağazasındaki geniş ürün yelpazesinden online alışverişi.www.amazon.com.tr
Tanesi 38 TL'ye geliyor3 tane alımda paket 33-34 TLLay’s Fırından Yoğurt ve Mevsim Yeşillikli Patates Çerezi Parti Boy 134 g 2li paket : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
Lay’s Fırından Yoğurt ve Mevsim Yeşillikli Patates Çerezi Parti Boy 134 g 2li paket : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleriamzn.eu
Alınır mı ?
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama iyi görünüyor.