link patlakBiraz daha bütçesi olan arkadaşlar değerlendirebilir 9 taksit seçeneğiyle.

link patlakBiraz daha bütçesi olan arkadaşlar değerlendirebilir 9 taksit seçeneğiyle.
hepsiburada yapıyor sanırım o kampanyayı doğru muBugün 9 da başlıyor mu şimdi? Bu daha ucuzu bulursan iade olayı güzel
Ben gönderdim hepsiburadaya , 30 gün sürüyor aradaki farkı vermeleri hala bekliyorum, iade süresi geçmesi lazım diyorlar iban veya hepsipara seçeneği sunuyorlarhepsiburada yapıyor sanırım o kampanyayı doğru mu
IBANA YAPIŞTIR ASLANBen gönderdim hepsiburadaya , 30 gün sürüyor aradaki farkı vermeleri hala bekliyorum, iade süresi geçmesi lazım diyorlar iban veya hepsipara seçeneği sunuyorlar

https://amzn.eu/d/bpi45oF ikisi arasında hangisi varsa ne gibi artısı var?Biraz daha bütçesi olan arkadaşlar değerlendirebilir 9 taksit seçeneğiyle.
https://www.amazon.com.tr/MSI-X670E-Gaming-Plus-WiFi/dp/B0CQPLGTRV/ref=mp_s_a_1_1_sspa?crid=2A31WSN9R7UXL&dib=eyJ2IjoiMSJ9.RjqmveMBO7HokUMQKIUOsD1GSz5CRQhEaVUGrvZEWaIdbw-HlSfRqma3aedm72fSN9cOhlN2dMyJA85kPVugNy52lO1K4BSsPLcWEhwJsc_P5AbsXYoLPChVqDL5QvE946w0xFmsfGyGcL4LeseIE_p0YygqTVBbr78uYfDYmUREHMBEQxKF-VitI2-hSbWZ-BNTbl_eVaN3ke4WkD7-HRjYqwa_0FMXTneN3beNykwgFkrh0og9EKDkdk7zZSk27j9zswaccZeMq5MO4G2tiHZ1bTCNJ8CypDukhuCE524.IZMjGT4UiLj6RLmGN6so4xV3X_4_PdqsMSifMe127jY&dib_tag=se&keywords=x670&qid=1761813593&sprefix=x670,aps,249&sr=8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9zZWFyY2hfYXRm&psc=1
lego bloklarını da blok blok siyah poşete siyah poşeti de...Nerede o figür lego mego isteyen arkadaş
LEGO Speed Champions BWT Alpine F1 Team A524 Yarış Arabası 77248 – 10 Yaş ve Üzeri Çocuklar için Koleksiyonluk Sürücü Minifigürü İçeren Yapım Seti (258 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO Speed Champions BWT Alpine F1 Team A524 Yarış Arabası 77248 – 10 Yaş ve Üzeri Çocuklar için Koleksiyonluk Sürücü Minifigürü İçeren Yapım Seti (258 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakwww.amazon.com.trLEGO Star Wars™ C-3PO™ 75398 - Yetişkinler için İnşa Edilebilen Koleksiyonluk ve Nostaljik Droid Figürü Yapım Seti (1138 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO Star Wars™ C-3PO™ 75398 - Yetişkinler için İnşa Edilebilen Koleksiyonluk ve Nostaljik Droid Figürü Yapım Seti (1138 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakwww.amazon.com.trLEGO Star Wars TIE Fighter ve X-Wing Birleşimi 75393-9 Yaş ve Üzeri Star Wars Sevenler için İnşa Edilebilen Starfighter Oyuncak Yapım Seti (1063 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO Star Wars TIE Fighter ve X-Wing Birleşimi 75393-9 Yaş ve Üzeri Star Wars Sevenler için İnşa Edilebilen Starfighter Oyuncak Yapım Seti (1063 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakwww.amazon.com.trLEGO | Marvel Avengers, Leviathan’a Karşı 76290-7 Yaş ve Üzeri Süper Kahraman Sevenler İçin Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (347 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO | Marvel Avengers, Leviathan’a Karşı 76290-7 Yaş ve Üzeri Süper Kahraman Sevenler İçin Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (347 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakwww.amazon.com.trLEGO Super Mario İnteraktif LEGO Peach ile Maceralar 71441 - 6 Yaş ve Üzeri Çocuklar için Koleksiyonluk Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (208 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO Super Mario İnteraktif LEGO Peach ile Maceralar 71441 - 6 Yaş ve Üzeri Çocuklar için Koleksiyonluk Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (208 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakwww.amazon.com.trLEGO Technic Emirates Team New Zealand AC75 Yat 42174 - Yetişkinler için Yelkenli Tekne Modeli Yapım Seti (962 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO Technic Emirates Team New Zealand AC75 Yat 42174 - Yetişkinler için Yelkenli Tekne Modeli Yapım Seti (962 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakwww.amazon.com.trLEGO Super Mario Bowser Ekspres Treni 71437-9 Yaş ve Üzeri Çocuklar için Nintendo Karakteri İçeren Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (1392 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO Super Mario Bowser Ekspres Treni 71437-9 Yaş ve Üzeri Çocuklar için Nintendo Karakteri İçeren Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (1392 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakwww.amazon.com.trLEGO DREAMZzz Cooper’ın Robot Dinozoru C-Rex 71484 – 9 Yaş ve Üzeri Kız ve Erkek Çocukları İçin 4 Minifigür ve T. rex Modeli İçeren Oyuncak Yapım Seti, Çocuklar için Doğum Günü Hediyesi (917 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO DREAMZzz Cooper’ın Robot Dinozoru C-Rex 71484 – 9 Yaş ve Üzeri Kız ve Erkek Çocukları İçin 4 Minifigür ve T. rex Modeli İçeren Oyuncak Yapım Seti, Çocuklar için Doğum Günü Hediyesi (917 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakwww.amazon.com.tr
Hocam hatuna iş yeirne lazımdı bir set. Çöp mü iş görür mü ?ucuz klavye mouse seti arayan varsa 195tl set https://www.amazon.com.tr/dp/B082HS153T?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
bu arada aula yazdığına bakmayın klavye gerçekten gofret gibi hafif kalitesi düşük fareyi bilmiyorum yeni aldım bende. harfin olduğu tuşa basınca en azından çalışıyor iş görüyor
ASÖÇMKJHFSHDÖMFÇÖHMSDÇÖHMFSÇÖŞisme kadın indirimde ise alın
Ben indirim göremedim
çok mantıklı aklıma girdin ekran kartı bakabilirim oradankasım indirimi yerine 2ci el sahibinden 3 taksit ürün alsam vade farklı çoğu üründen dağa ucuza geliyor

Hocam tam ofis seti is görüyor evet fakat kaliteside fiyatına göreHocam hatuna iş yeirne lazımdı bir set. Çöp mü iş görür mü ?
Çok oldu benim hocam 9 ekimde gelecek para, bilgi olsun diye ekledim 30 gün iade edersin diye bekletiyorlar ama iade süresi 14 gün arada biraz saçmalamışlarIBANA YAPIŞTIR ASLAN
İş görür hocam prime var ise al gitsin kargo ücreti çıkmadan bozulsa bile önemsenecek rakam değil kargo parasına klavye mouseHocam hatuna iş yeirne lazımdı bir set. Çöp mü iş görür mü ?

https://www.amazon.com.tr/MSI-GAMING-SOKET-8600MHZ-DISPLAY/dp/B0BSLLQ72R bu var istersen 1k indirim sayılır mı bilmiyorum da
Biraz daha bütçesi olan arkadaşlar değerlendirebilir 9 taksit seçeneğiyle.
https://www.amazon.com.tr/MSI-X670E-Gaming-Plus-WiFi/dp/B0CQPLGTRV/ref=mp_s_a_1_1_sspa?crid=2A31WSN9R7UXL&dib=eyJ2IjoiMSJ9.RjqmveMBO7HokUMQKIUOsD1GSz5CRQhEaVUGrvZEWaIdbw-HlSfRqma3aedm72fSN9cOhlN2dMyJA85kPVugNy52lO1K4BSsPLcWEhwJsc_P5AbsXYoLPChVqDL5QvE946w0xFmsfGyGcL4LeseIE_p0YygqTVBbr78uYfDYmUREHMBEQxKF-VitI2-hSbWZ-BNTbl_eVaN3ke4WkD7-HRjYqwa_0FMXTneN3beNykwgFkrh0og9EKDkdk7zZSk27j9zswaccZeMq5MO4G2tiHZ1bTCNJ8CypDukhuCE524.IZMjGT4UiLj6RLmGN6so4xV3X_4_PdqsMSifMe127jY&dib_tag=se&keywords=x670&qid=1761813593&sprefix=x670,aps,249&sr=8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9zZWFyY2hfYXRm&psc=1
Çok oldu benim hocam 9 ekimde gelecek para, bilgi olsun diye ekledim 30 gün iade edersin diye bekletiyorlar ama iade süresi 14 gün arada biraz saçmalamışlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İş görür hocam prime var ise al gitsin kargo ücreti çıkmadan bozulsa bile önemsenecek rakam değil kargo parasına klavye mouse