- Reaksiyon skoru
- 54
Hocam mobilden mı giriş yapıyorsunuzNormalde axess kartımda burada taksitlendirme çıkıyor ama galiba troy olduğu için diğer kredi kartımda çıkmıyor hocam.

Hocam mobilden mı giriş yapıyorsunuzNormalde axess kartımda burada taksitlendirme çıkıyor ama galiba troy olduğu için diğer kredi kartımda çıkmıyor hocam.
Şu arkadaşa güzel bir şeyler lazımmmsss.Şu anda indirimlerin ufaktan spoilerı verildi. Yalnız hafta içi sabah indirim yapma sevdasını anlamıyorum. Kasım indirimlerini sırf bu yüzden erkene çekmişler gibi.

Amazon.com.tr | Gülümseten Kasım 2025
Amazon Gülümseten Kasım 2025, 30 Ekim’de başlıyor! Amazon.com.tr’de binlerce üründe indirimler, Black Friday kampanyaları ve harika fırsatlar ile yılın en büyük alışveriş festivali seni bekliyor.www.amazon.com.tr
Sizi etiketlerlerse bana da etiket atar mısınız ?2k monitorler 5-5.5k civarina duserse etiketler misiniz dostlar
Taksit yokmuş alamadım ben );Bunu aldim eyv amazoncum.
Lenovo Legion R24s 23.8" 1 ms (MPRT) 144Hz Gaming Monitör 68CBGAC2TK : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Lenovo Legion R24s 23.8" 1 ms (MPRT) 144Hz Gaming Monitör 68CBGAC2TK : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hangi karta, taksit için alt limit var mıAmazon'a vade farksız 9 taksit gelmiş.
Birsürü Next indirimi gelir.Televizyon gelirse buralardayız