önceki mesajlarda etiketleme talepleri gördüm.
 önceki mesajlarda etiketleme talepleri gördüm.
İşlemci iyi olur ama umudum yok okadar indirim olmaz herhaldebu konuda etiketleme talebinde bulunan kullanıcılar ile ilgili bir kayıt tutan ve talep edilen ürünlerin indirimi olursa talep edilen kişilere etiketleme yapan birisi var mıönceki mesajlarda etiketleme talepleri gördüm.
öyle birisi varsa bende aşağıdaki ürünler için etiket talep ediyorum
amd 9950x3d kutu yada tray (kutu 34k altına inerse, tray 30k altına inerse)
samsung 990 pro 2tb - 7,5k altına inerse
şimdiden teşekkürler

Hep olan şey böyle hocam maalesef Türkiye üzerinden mi yaşanıyor sorun yoksa genel olarak her ülkede mi böyle muamma.Bu ürünün fiyatı dün 27k küsürdü. Evdeki pc'den fiyat değişimini ss'de aldım.RØDE RodeCaster Duo - Kompakt Entegre Ses Kayıt Stüdyosu, Podcast İçin İdeal : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
RØDE RodeCaster Duo - Kompakt Entegre Ses Kayıt Stüdyosu, Podcast İçin İdeal : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJwww.amazon.com.tr
Yiyenlere indirim yapacaklar işte.
Dediğinize katılıyorumBu ürünün fiyatı dün 27k küsürdü. Evdeki pc'den fiyat değişimini ss'de aldım.RØDE RodeCaster Duo - Kompakt Entegre Ses Kayıt Stüdyosu, Podcast İçin İdeal : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
RØDE RodeCaster Duo - Kompakt Entegre Ses Kayıt Stüdyosu, Podcast İçin İdeal : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJwww.amazon.com.tr
Yiyenlere indirim yapacaklar işte.

ShdhhshdhddhhdhshsDediğinize katılıyorum
200tl düştüYav sepetteki 10 üründen ikisi ucuzladı onlarda 500 lira dafdafdafdafad.