Mahmut Yılmaz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 9,266
geçen yaptıklarından sonra artık amazona da güvenim kalmadı

Lanet olsun bu troy ne b*ka yarıyor. Yarın gidip mastercard isteyecem gerçekten sıkıcı oldu steam epic vb de geçmiyor zaten.Troy geçmiyor Amazonda bilginiz olsun kardeşimde vardı denedik maalesef
Hocam troy kart kullanıyorum kaç tane alışveriş yaptım geçiyor siz muhtemelen yanlış bilgiler falan girdiniz o yüzden ödeme olmadıTroy geçmiyor Amazonda bilginiz olsun kardeşimde vardı denedik maalesef
Ne oldugeçen yaptıklarından sonra artık amazona da güvenim kalmadı
Yanlış bilgi yok geçmiyordu güncelleme gelmiş sanırım demekki geçiyorsaHocam troy kart kullanıyorum kaç tane alışveriş yaptım geçiyor siz muhtemelen yanlış bilgiler falan girdiniz o yüzden ödeme olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne oldu
trendyoldan 1 kez bile kupon elde edemedim n11 daha tutarlı o konuda hemen bitmiyorkasım indirimlerinden nedense hb daha güzel kampanyalar yapıyor kupon konusundaysa trendyol baya iyi oluyor
Kızgın atmışsın hocamda geçmiyordu bir Zamanlar sonrasında güncelleme geldiyse ne güzelHocam troy kart kullanıyorum kaç tane alışveriş yaptım geçiyor siz muhtemelen yanlış bilgiler falan girdiniz o yüzden ödeme olmadı
Ne oldu

Amazonda geçiyor dedi arkadaş konuda öncesinde geçmiyordu çünkü iyi güzel haber ama diğer siteler ile entegre olmadığından geçmiyor sanırım troyLanet olsun bu troy ne b*ka yarıyor. Yarın gidip mastercard isteyecem gerçekten sıkıcı oldu steam epic vb de geçmiyor zaten.
ben dün denedim fakat troy kartla kredi kartına taksit seçeneği çıkmıyordu sizde çıkıyor mu?Hocam troy kart kullanıyorum kaç tane alışveriş yaptım geçiyor siz muhtemelen yanlış bilgiler falan girdiniz o yüzden ödeme olmadı
Ne oldu
3500 e daha iyisi imkansiz ben de ayni valoda oynuyomDeğer mi ne diyorsunuz cs ve Pubg oynuyorum
O zaman monitörü buradan kovalayacağız
Hocam disllike yoktu bende kızgın attımKızgın atmışsın hocamda geçmiyordu bir Zamanlar sonrasında güncelleme geldiyse ne güzel
Amazonda geçiyor dedi arkadaş konuda öncesinde geçmiyordu çünkü iyi güzel haber ama diğer siteler ile entegre olmadığından geçmiyor sanırım troy

Hocam kredi kartı kullanmıyorum nasıl bir şey çıkması lazım ona göre bakayımben dün denedim fakat troy kartla kredi kartına taksit seçeneği çıkmıyordu sizde çıkıyor mu?
Normalde axess kartımda burada taksitlendirme çıkıyor ama galiba troy olduğu için diğer kredi kartımda çıkmıyor hocam.Hocam disllike yoktu bende kızgın attım
Hocam kredi kartı kullanmıyorum nasıl bir şey çıkması lazım ona göre bakayım
Maalesef durum böyle. Troy Türk markası olduğu için bir çok yerde taksit yapmıyorlar.Normalde axess kartımda burada taksitlendirme çıkıyor ama galiba troy olduğu için diğer kredi kartımda çıkmıyor hocam.
 .
.