Ana Konu Amazon Kasım İndirimleri Bugün 09:00'da!

geçen yaptıklarından sonra artık amazona da güvenim kalmadı

canlar kablosuz kulaklık indirimde beni etiketleyin unutmayın

kasım indirimlerinden nedense hb daha güzel kampanyalar yapıyor kupon konusundaysa trendyol baya iyi oluyor
trendyoldan 1 kez bile kupon elde edemedim n11 daha tutarlı o konuda hemen bitmiyor

Hocam troy kart kullanıyorum kaç tane alışveriş yaptım geçiyor siz muhtemelen yanlış bilgiler falan girdiniz o yüzden ödeme olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne oldu
Kızgın atmışsın hocamda geçmiyordu bir Zamanlar sonrasında güncelleme geldiyse ne güzel 😆

Lanet olsun bu troy ne b*ka yarıyor. Yarın gidip mastercard isteyecem gerçekten sıkıcı oldu steam epic vb de geçmiyor zaten.
Amazonda geçiyor dedi arkadaş konuda öncesinde geçmiyordu çünkü iyi güzel haber ama diğer siteler ile entegre olmadığından geçmiyor sanırım troy

Kızgın atmışsın hocamda geçmiyordu bir Zamanlar sonrasında güncelleme geldiyse ne güzel 😆

Amazonda geçiyor dedi arkadaş konuda öncesinde geçmiyordu çünkü iyi güzel haber ama diğer siteler ile entegre olmadığından geçmiyor sanırım troy
Hocam disllike yoktu bende kızgın attım 😀

ben dün denedim fakat troy kartla kredi kartına taksit seçeneği çıkmıyordu sizde çıkıyor mu?
Hocam kredi kartı kullanmıyorum nasıl bir şey çıkması lazım ona göre bakayım

Hocam disllike yoktu bende kızgın attım 😀

Hocam kredi kartı kullanmıyorum nasıl bir şey çıkması lazım ona göre bakayım
Normalde axess kartımda burada taksitlendirme çıkıyor ama galiba troy olduğu için diğer kredi kartımda çıkmıyor hocam.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-10-30 012145.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-30 012145.webp
    12.6 KB · Hit: 124
Normalde axess kartımda burada taksitlendirme çıkıyor ama galiba troy olduğu için diğer kredi kartımda çıkmıyor hocam.
Maalesef durum böyle. Troy Türk markası olduğu için bir çok yerde taksit yapmıyorlar.

Benzer şekilde türkiye finans katılım bankası kartlarında da mavi gibi firmalarda taksit yok. Vade farkı ile bile yok :).

Geri