Neler Yeni

Amazon kulaklık iadesi alıyor mu?

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
ismail sağlam
Müşteri hizmetlerine yazdım iade olur dediler girdim sipariş vercem Amazon satıcılı ürün kalkmış bilerek mi yapıyorlar bunlar ya

Oguz...

80+ Bronze
Bazen kulaklık tarzı ürünler için aşağıdaki durumu dikkate alıyorlar

"Teslimattan sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış, sağlık ve hijyen açısından iade edilmeye uygun olmayan malların teslimatında tüketicinin sözleşmelerden cayma hakkını kullanamayacağını lütfen unutmayın."

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
ismail sağlam
Bazen kulaklık tarzı ürünler için aşağıdaki durumu dikkate alıyorlar

"Teslimattan sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış, sağlık ve hijyen açısından iade edilmeye uygun olmayan malların teslimatında tüketicinin sözleşmelerden cayma hakkını kullanamayacağını lütfen unutmayın."
hocam mobilde müşteri hizmetleri varmış yazdım heriflere fiyatı 9250 yaptılar :D şaka gibi iade oluyorsa alacağm yazdım tabi tabi yazdılar girdim baktım 9250 olmuş fiyat 8099dan
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam mobilde müşteri hizmetleri varmış yazdım heriflere fiyatı 9250 yaptılar :D şaka gibi iade oluyorsa alacağm yazdım tabi tabi yazdılar girdim baktım 9250 olmuş fiyat 8099dan
bide takip ediyorum fiyatları 10 gündür bu fiyattaydı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam esnaf ağzı ya çok sevdim müşteri hizmetlerini hata yapıyo düzeltiyo
İşin yazıyo
Sonra düzeltip
İçin* falan yapıyor en sonda estağfurullah dedi gönlümü fethetti

Ekler

• IMG_0723.png
    IMG_0723.png
    2.5 MB · Hit: 14
Son düzenleme:

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
ismail sağlam
Şimdi baktım fiyat 8199 TL'ye düşünce sipariş verdim ilk siparişe 100 lira indirimle 8099a ama tcmi sormadı ben şahıs firmasına fatura kesecektim
aradım dedim böyle böyle tc üzerine fatura kesilecek siparişi iptal edip tekrar yapalım dediler tamam dedim ama indirim kuponumu tekrar kullanabilecek miyim dedim kontrol ettiler kargo ücretsizdi :D 150tl indirim sağlanmış dediler 50tl kargo için
adamlar bana vermediğim kargo parasını iade ettiler :D 8050tlye almış oldum 30 gün içinde kulaklığa zarar vermezseniz iade hakkınız var dediler

Top Bottom