Çözüldü✓ Kablosuz Gaming Kulaklık Seçemiyorum Yardım

Arctis pro sıfır olarak alınmaz fiyatları fahiş 13kya nova pro veya 8-8.5kya 2. El temiz garantili bakılabilir nova 5 düşündüğüne göre 5k civarıdır bütçe hs80 veya 2. Elde temiz arctis pro wireless alıp temudan 150-200tlye de kulak pedi alıp kullanabilirsin
hs80 kronik dediler

hocam bu kulaklık hakkında bilgisi olan var mı fiyatı iyizico ile 5400 geliyor inceleme çok yok gibi ama fena durmuyor ne dersiniz

hocam bu kulaklık hakkında bilgisi olan var mı fiyatı iyizico ile 5400 geliyor inceleme çok yok gibi ama fena durmuyor ne dersiniz
bugün forumdan bir arkadaş almıştı sabah hafta içi elime ulaşır geri dönüşlerimi bildiririm demişti

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...-res-oyuncu-kulak-ustu-kulakligi-1180250.html

ben bu modeli kullandım tabi kişiden kişiye değişir zevkler ve renkler bana gpro x2 daha iyi geldi halen de sorunsuz şekilde kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mediamark yada Teknosa da deneniyor kankam en son 2 hafta önce avm ye gittiğimde denetiyolardı
g pro x2 rahat kulaklık ama sesi dışarı veriyor ayrıca garip uygulaması sayesinde tam performansı alamadım.
nova proda anc var çok işime yarıyor dışarı ses vermiyor ayrıca ve sesi baya kaliteli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,343
Üyeler
186,051
Son üye
bahadırx6
Geri