Cloud 2 kullanabilirsin hoparlör olarakta kullanıyordum kulaktan çıkarıp masaya koyupSES BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ SOL KULAĞIM BİRAZ AZ DUYUYOR SES KASAMIYORUM
Cloud 2 kullanabilirsin hoparlör olarakta kullanıyordum kulaktan çıkarıp masaya koyupSES BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ SOL KULAĞIM BİRAZ AZ DUYUYOR SES KASAMIYORUM
JASDKLAJSKLD barracuda veya steelseries nova 5x hakkında bir fikrin var mıCloud 2 kullanabilirsin hoparlör olarakta kullanıyordum kulaktan çıkarıp masaya koyup
Barracuda ama hangisi 2 model var diye hatırlıyorum x ve düzü nova 5x almaktansa hyperx cloud 3 al daha iyiJASDKLAJSKLD barracuda veya steelseries nova 5x hakkında bir fikrin var mı
2 değil normali bluetooth olan modeliBarracuda ama hangisi 2 model var diye hatırlıyorum x ve düzü nova 5x almaktansa hyperx cloud 3 al daha iyi
nova 5x telefon desteğive uygulama desteği varya günlük hayattada kullanılır gibiBarracuda ama hangisi 2 model var diye hatırlıyorum x ve düzü nova 5x almaktansa hyperx cloud 3 al daha iyi
siyah renk steelseries arctis nova 5 kovaliyorum ben de tam alacaktim 5k ya fiyati artti. tekrardan duser diye bekliyorum. bu arada 5, 5p ve 5x arasinda bir fark yok sanirimJASDKLAJSKLD barracuda veya steelseries nova 5x hakkında bir fikrin var mı
p playstationa ve hepsine kablosuz bağlanabiliyor x xboxa ve hepsine 5 de pcye ve tele sadece sence fiyatı düşermi bende beyaz almak istiyorum amazondansiyah renk steelseries arctis nova 5 kovaliyorum ben de tam alacaktim 5k ya fiyati artti. tekrardan duser diye bekliyorum. bu arada 5, 5p ve 5x arasinda bir fark yok sanirim
kullanıyor musunnova 5 al
benim bildigim hepsi butun cihazlara kablosuz baglanabiliyor hangisinin fiyati duserse onu alacam o yuzden. duseceginin bir garantisi yok tabii ki ama bir cok yerde 6k ya satiliyor zaten hepsinin birden artacagini dusunmuyorum. cok acelem de yok o yuzden biraz bekliyorum ara ara kontrol ediyorump playstationa ve hepsine kablosuz bağlanabiliyor x xboxa ve hepsine 5 de pcye ve tele sadece sence fiyatı düşermi bende beyaz almak istiyorum amazondan
Mesaj otomatik birleştirildi:
kullanıyor musun
p olan harici diğerleri playstationa bağlanamıyor x olan harici diğerleride xboxa bağlanamıyorbenim bildigim hepsi butun cihazlara kablosuz baglanabiliyor hangisinin fiyati duserse onu alacam o yuzden. duseceginin bir garantisi yok tabii ki ama bir cok yerde 6k ya satiliyor zaten hepsinin birden artacagini dusunmuyorum. cok acelem de yok o yuzden biraz bekliyorum ara ara kontrol ediyorum
ben bilgisayarda ve telefonda kullanacagim icin benim acimdan bir sorun yok o haldep olan harici diğerleri playstationa bağlanamıyor x olan harici diğerleride xboxa bağlanamıyor
evet ama aynı fiyat oldugu için x veya p almanı tavsiye ederim belki ileride konsol alırsınben bilgisayarda ve telefonda kullanacagim icin benim acimdan bir sorun yok o halde