Neler Yeni

4-6K Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Anıl ÖZTÜRK
Barracuda ama hangisi 2 model var diye hatırlıyorum x ve düzü nova 5x almaktansa hyperx cloud 3 al daha iyi
2 değil normali bluetooth olan modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Barracuda ama hangisi 2 model var diye hatırlıyorum x ve düzü nova 5x almaktansa hyperx cloud 3 al daha iyi
nova 5x telefon desteğive uygulama desteği varya günlük hayattada kullanılır gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Anıl ÖZTÜRK
siyah renk steelseries arctis nova 5 kovaliyorum ben de tam alacaktim 5k ya fiyati artti. tekrardan duser diye bekliyorum. bu arada 5, 5p ve 5x arasinda bir fark yok sanirim
p playstationa ve hepsine kablosuz bağlanabiliyor x xboxa ve hepsine 5 de pcye ve tele sadece sence fiyatı düşermi bende beyaz almak istiyorum amazondan

kullanıyor musun

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Selim AKIN
p playstationa ve hepsine kablosuz bağlanabiliyor x xboxa ve hepsine 5 de pcye ve tele sadece sence fiyatı düşermi bende beyaz almak istiyorum amazondan

kullanıyor musun
benim bildigim hepsi butun cihazlara kablosuz baglanabiliyor hangisinin fiyati duserse onu alacam o yuzden. duseceginin bir garantisi yok tabii ki ama bir cok yerde 6k ya satiliyor zaten hepsinin birden artacagini dusunmuyorum. cok acelem de yok o yuzden biraz bekliyorum ara ara kontrol ediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Anıl ÖZTÜRK
benim bildigim hepsi butun cihazlara kablosuz baglanabiliyor hangisinin fiyati duserse onu alacam o yuzden. duseceginin bir garantisi yok tabii ki ama bir cok yerde 6k ya satiliyor zaten hepsinin birden artacagini dusunmuyorum. cok acelem de yok o yuzden biraz bekliyorum ara ara kontrol ediyorum
p olan harici diğerleri playstationa bağlanamıyor x olan harici diğerleride xboxa bağlanamıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,616
Üyeler
169,314
Son üye
gutsahmet
Top Bottom