Neler Yeni

Çözüldü✓ Kablosuz Gaming Kulaklık Seçemiyorum Yardım

quartle

80+ Gold
bende barracuda x modelini kullanıyorum bu arada tavsiye edebilirim

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Yunus Emre Uzun
sizce nova 5 alınır mı
kardo bilmiyorumki yani o modeli onun için bir şey diyemem fazla yorum bulmak istiyorsan detaylı yani ben dediğim cloud 3 ayarını dolby ayarını redditen buldum yabancılar çok kullanıyor oradan çok detaylı yorumlar bulabilirsin bence barracudayıda çoğu kişi gömmüş hocam siz memnun musunuz
kanka hepsini denemiş birisi olarak yazıyorum bu yorumu razer baracuda al geç derim kendim güncel g pro x 2 kullanıyorum wifi model keşke baracuıda pro alsaydım diyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Karaca
kardo bilmiyorumki yani o modeli onun için bir şey diyemem fazla yorum bulmak istiyorsan detaylı yani ben dediğim cloud 3 ayarını dolby ayarını redditen buldum yabancılar çok kullanıyor oradan çok detaylı yorumlar bulabilirsin bence barracudayıda çoğu kişi gömmüş hocam siz memnun musunuz
hocam ben fps oyuncusuyum 100 k ya pc topladım yanlış anlama 50 k kulaklıklara verdim deneye deneye artic7 pro lara kadar kullandım 1 ay baracuda hiç görmedim g pro x2 aldım direk klavye mouse ayrı driver kurmayım diye tek yerden kontrol ediyim diye arakdaş a aldık sonra baracuda inan pişman oldum g pro aldıgıma

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,403
İsim
Emir
cloud kablolu kullandım ses seviyesi tatmin etmedi sol ile ses kasamadım az sese sahip kulaklık biraz
Ses ayarı gerekiyor.Windows ses ayarlarında mono ses kapalı olması lazım ek olarak birkaç ufak ayar daha vardı.Onunla ses farkı oluşuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Anıl ÖZTÜRK
Ses ayarı gerekiyor.Windows ses ayarlarında mono ses kapalı olması lazım ek olarak birkaç ufak ayar daha vardı.Onunla ses farkı oluşuyor
neden kulaklıgı kullanılır hale getirmek için çabalıyoruz lsdjclksdv
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben fps oyuncusuyum 100 k ya pc topladım yanlış anlama 50 k kulaklıklara verdim deneye deneye artic7 pro lara kadar kullandım 1 ay baracuda hiç görmedim g pro x2 aldım direk klavye mouse ayrı driver kurmayım diye tek yerden kontrol ediyim diye arakdaş a aldık sonra baracuda inan pişman oldum g pro aldıgıma
hangi özellikleri hoşunuza gitti

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Yunus Emre Uzun
anladım hocam doğrudur barracuda pro yazmışsınız pardon x olan modeli ile karıştırdım

hocam öyle bir açıdan yaklaşmayın ama bence çok yanlış oldu

ZehraHK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Zehra
Genelde valorant tipi oyunlar oynuyorum ses seviyesi yüksek olmalı kulağımda çınlama sorunu var o nedenle solum az duyuyor mikrofonu iyi olmalı ki arkadaşlarımla güzel konusabiliyim beni üzmesin sizce hangisi almalıyım kullananlar var mı? Şuan aklıma yatan nova 5 ama karar veremedim

Steelseries almamanı öneririm malzeme kalitesi olarak fazlasıyla kalitesiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Karaca

gürültü engelleme ve razer in her ekipmanında olan sürücüleri çok iyi bide mikrofonu bana göre gpro x2 den güzell tabi bu kişiden kişiye değişir en yakın bi mediamark a gidip denemen senin için daha iyi olur

LostNoc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Caner Karadağ
kanka hepsini denemiş birisi olarak yazıyorum bu yorumu razer baracuda al geç derim kendim güncel g pro x 2 kullanıyorum wifi model keşke baracuıda pro alsaydım diyorum
g pro x2 hiç beğenmedim , yakın fiyata steelseries nova pro wifi aldım kat ve kat daha iyi

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Yunus Emre Uzun
gürültü engelleme ve razer in her ekipmanında olan sürücüleri çok iyi bide mikrofonu bana göre gpro x2 den güzell tabi bu kişiden kişiye değişir en yakın bi mediamark a gidip denemen senin için daha iyi olur
kulaklıkları denettirmiyorlar hocam hijyen muhabbetinden bayadır yanlıs değilsem

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Karaca
g pro x2 hiç beğenmedim , yakın fiyata steelseries nova pro wifi aldım kat ve kat daha iyi
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...-res-oyuncu-kulak-ustu-kulakligi-1180250.html

ben bu modeli kullandım tabi kişiden kişiye değişir zevkler ve renkler bana gpro x2 daha iyi geldi halen de sorunsuz şekilde kullanıyorum

kulaklıkları denettirmiyorlar hocam hijyen muhabbetinden bayadır yanlıs değilsem
mediamark yada Teknosa da deneniyor kankam en son 2 hafta önce avm ye gittiğimde denetiyolardı

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Musa Topçu
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...-res-oyuncu-kulak-ustu-kulakligi-1180250.html

ben bu modeli kullandım tabi kişiden kişiye değişir zevkler ve renkler bana gpro x2 daha iyi geldi halen de sorunsuz şekilde kullanıyorum

mediamark yada Teknosa da deneniyor kankam en son 2 hafta önce avm ye gittiğimde denetiyolardı
Arctis pro sıfır olarak alınmaz fiyatları fahiş 13kya nova pro veya 8-8.5kya 2. El temiz garantili bakılabilir nova 5 düşündüğüne göre 5k civarıdır bütçe hs80 veya 2. Elde temiz arctis pro wireless alıp temudan 150-200tlye de kulak pedi alıp kullanabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,114
Üyeler
169,529
Son üye
Tufys
Top Bottom