🔥İndirim Amazon Lipton ürünlerinde 600 TL'ye 150 TL indirim

Teknoloji formu olunca bazı arkadaşlar teknoloji Fırsatı bekliyor. O düşünceye de saygım var. Belki de sıcak Fırsatları iki kategoriye ayırmak gerekiyor. Sadece teknoloji ve diğerleri. Bazen giyim ve marketten faydalanıyorum ben açıkçası.
O da iyi, popkek konusu açan da vardı

Gazoz alıyorum , gevrek aldım , dondurma alıyorum , sos aldım , cici bebe aldım , kuru yemiş aldım , kahve aldım :D
1 liraya kahve aldım ben de hayırdır olm atarın kime (şans eseri aldım)

Hocam Çaykur hazır çaya zam yapıyorken bu tarz kampanya değerlendirilebilir, bilmiyorum markettekinden çok uyguna gelmiyor ama 20-30 lira kar oluyor işte kg başına
Tirebolu çayı hiç güzel değil bu arada. Almayın diye söyleyeyim

benim beğendim çay markaları
lipton yellow label
ofçaysan
ofçay tiryaki
çaykur hazine - rize - tiryaki
falan bunlar güzeldi
önerin varsa da denerim :D
Altınbaş güzel

Beta kızıldem ile karali premium da deneyebilirsin
bu markalar beni tedirgin ediyor. haberlerde görürüz ya boyalı çay diye. bilmedik marka pek tercih etmiyorum boya içerirler diye :)
tabii yine marketlerde görürsem veya nette indirimde denemelik alırım. teşekkürler

bu markalar beni tedirgin ediyor. haberlerde görürüz ya boyalı çay diye. bilmedik marka pek tercih etmiyorum boya içerirler diye :)
tabii yine marketlerde görürsem veya nette indirimde denemelik alırım. teşekkürler
Sürekli karali içiyoruz beta da alıyoruz bazen yani bence gayet kaliteli çaylar

Benim merak ettiğim böyle büyük olmayan sıcak fırsatlardan gıda ürünleri alan var mı
Ben de alıyorum fiyat iyiyse. Sıcak fırsatların ürün grubu bazında kısıtlanmasına karşıyım, gerçekten ucuz olan her şey paylaşılmalı bence. Ana konu saçmalığına ise hiç girilmemeli, takibi mümkün değil. Donanimhaber o işi yaptı, sıcak fırsatlar çöp oldu bana göre, eskiden çok iyiydi, artık hiç bakmıyorum, bakamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teknoloji formu olunca bazı arkadaşlar teknoloji Fırsatı bekliyor. O düşünceye de saygım var. Belki de sıcak Fırsatları iki kategoriye ayırmak gerekiyor. Sadece teknoloji ve diğerleri. Bazen giyim ve marketten faydalanıyorum ben açıkçası.
Aman hocam, kategori işine girilir ise takibi çok çok zor olur. Her fırsat için yeni konu açılması bence en iyisi. Rss olsa daha da iyi olur.

Dogru yani hergun elektronik alinmaz ama market urunleri daha sık aliniyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,246
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri