Rosita
80+ Silver
Dahası
bende aldım ve öneriyorum sen trendyoldan satın alırsınTrendyolda 2.099 TL satılıyor neresi acaba
bende aldım ve öneriyorum sen trendyoldan satın alırsınTrendyolda 2.099 TL satılıyor neresi acaba
Banlanmışsındır. Müşteri hizmetlerine yaz 3 gün sonra açılıyor hesabınhyperx kulaklıgı kac kez aldım hep ıptal ettı bunun sebebı nedır
mailine bak yazar sebebihyperx kulaklıgı kac kez aldım hep ıptal ettı bunun sebebı nedır
İkiside olur. Dediğim gibi High power kullandım ama bu DN olan model elime gelmedi hiç tam bilmiyorum. Daha iyi veya daha kötü nedir bilemem.
dn de bronze yok gibi high power bu modeli sessizse alacağım 600w daİkiside olur. Dediğim gibi High power kullandım ama bu DN olan model elime gelmedi hiç tam bilmiyorum. Daha iyi veya daha kötü nedir bilemem.
Merhaba,mailine bak yazar sebebi
ban yok hocamBanlanmışsındır. Müşteri hizmetlerine yaz 3 gün sonra açılıyor hesabın
Onu al ya temiz. 3060ti RX 6600 gtx 1660 ti 3 kart bağladım ben 700w olanına. Bana mısın demedi.dn de bronze yok gibi high power bu modeli sessizse alacağım 600w da
valla onu müşteri hizmetlerine soracan kral ben bilmemMerhaba,
Bu siparişi, önceki satın alma geçmişinize göre, bir hanenin temel ihtiyaç sınırını aşıyor olması nedeniyle kabul edemiyoruz. Kullanım ve Satış Koşullarımızda belirtildiği üzere, ürünleri yalnızca ortalama bir hanenin genel ihtiyaçlarını karşılayacak miktarda satıyor ve yalnızca son tüketicilere satış yapıyoruz. Bu durum, tek bir siparişteki ürünlerin sayısı için geçerlidir. Söz konusu prensip, aynı ürüne yönelik verilen birden fazla sipariş için de geçerli olup ayrı siparişlerin toplamda normal bir hanenin genel ihtiyaçlarını karşılayacak bir miktara denk gelip gelmediği gözetilir.
Sipariş politikalarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek için "Amazon.com.tr kullanım ve satış koşulları" sayfamızın "Sözleşme" bölümüne bakın. Amazon.com.tr'deki tüm sayfaların altında bu sayfanın bağlantısını bulabilirsiniz.
Siparişinizi hata sonucu iptal ettiğimizi düşünüyorsanız lütfen bu mesajı yanıtlayıp durumu bize bildirin.
İptal edilen siparişinizin para iadesi 5 ila 7 gün içinde ödeme aracınıza gönderilir.
-- Sipariş numarası: 402-4725968-9706748
Hesap Uzmanı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu demişler ama ben daha önce birsey almadım aldıgım sadece tras makınesı ve airfry
Mesaj otomatik birleştirildi:
ban yok hocam
bitmiş
sorma ya tam satın alıyordum bitti kuponValiz set iyiymiş. Kacirdik valla