Neler Yeni

Amazon papağanı hakkında

efe0801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
efe eren yıldız
Merhaba amazon papağanı alacağım deneyimi olanlar ne tür zorluğu var bakımı nasıl vb şeylerle cevap verebilirmi

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Evde bakacaksanız ben bu tür büyük kuşları önermem ya tabii bakılır da,mesela youtubeda Tarık Gökdemir diye birisi var Paşa adında bir papağanı var bu kanala bi göz gözdirmeni öneririm odasının belli bir kısmını teller ile çevirip paşaya yer yapmış,bana kalırsa bu tarz imkanlar sağlayabilecekseniz almalısınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evde bakacaksanız ben bu tür büyük kuşları önermem ya tabii bakılır da,mesela youtubeda Tarık Gökdemir diye birisi var Paşa adında bir papağanı var bu kanala bi göz gözdirmeni öneririm odasının belli bir kısmını teller ile çevirip paşaya yer yapmış,bana kalırsa bu tarz imkanlar sağlayabilecekseniz almalısınız.
ama mükkemmel hayvanlar gerçekten

efe0801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
efe eren yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ama mükkemmel hayvanlar gerçekten
Bakımı peki

efe0801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
efe eren yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bakımı elbet zordur,ben böyle büyük kuşlar bakmadığım için bir şey söylemem ama ilk defa kuş alacaksanız muhabbet kuşu veya kanarya ile başlayabilirsiniz bence,ben öyle yapmıştım.
Ben tecrübeliyim biraz

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Merhaba amazon papağanı alacağım deneyimi olanlar ne tür zorluğu var bakımı nasıl vb şeylerle cevap verebilirmi
offf my time has come bu günü bekliyordum
hocam öncelikle yaşına dikkat et en fazla 4 aylıkken al bide t tünek al 2 tane de demir büyük yemlik oluyorya ondan al yemlikleri en uçtan en uca koy kuşu oraya çıkar eğitim ver ama kafeside büyük olsun vede kafes kare yada dikdörtgen olsun onla her gün yanına gidip konuş birde eğitilmiş alırsan senin için daha iyi olur

efe0801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
efe eren yıldız
offf my time has come bu günü bekliyordum
hocam öncelikle yaşına dikkat et en fazla 4 aylıkken al bide t tünek al 2 tane de demir büyük yemlik oluyorya ondan al yemlikleri en uçtan en uca koy kuşu oraya çıkar eğitim ver ama kafeside büyük olsun vede kafes kare yada dikdörtgen olsun onla her gün yanına gidip konuş birde eğitilmiş alırsan senin için daha iyi olur
Kenfim eğiticem

Papağan çok ses yapar biliyorsunuzdur ama aklında bulundur.
Komsularimiz anlayislı

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kenfim eğiticem

Komsularimiz anlayislı
o zaman eline bir eldiven giy gagası çok büyük valla tutarsa kanayabilir kolay gelsin bende jako papağanı almayı düşünüyorum yada mutasyon pakistan şuan pp deki kuşu besliyorum

efe0801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
efe eren yıldız
o zaman eline bir eldiven giy gagası çok büyük valla tutarsa kanayabilir kolay gelsin bende jako papağanı almayı düşünüyorum yada mutasyon pakistan şuan pp deki kuşu besliyorum
Eldivenle ürkermiş

Kakadu nasıl

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Eldivenle ürkermiş

Kakadu nasıl
kakadular da çok güzel çok şirin ve bir kedi kadar yaramazlar ama komşuların kızmassa al çünkü çok ama çok fazla bir yüksek sesi var

Top Bottom