Neler Yeni

Amazon Para iadesinde hata ve tekrar ödeme

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Amazon bizim ülkemiz için büyük şans yemin ediyorum. Biz bu hizmeti hak etmiyoruz bence. 800₺lik mouse hediye ettiler bardak aldım 2 tane 1i kulpu kırık geldi hediye ettiler yanlış pil almışım hediye ettiler. Amazon inanılmaz bir firma hata satıcıdan alıcıdan kendisinden olmuş fark etmeksizin hediye veriyorlar.
Bizim Türk firmalar az örnek alsalar keşke. Sırf şu yaptıkları için bile elimden geldiğince amazon kullanıyorum. Bu arada şuanda Tr' de hepsiburada bana göre eskiye göre baya ilerleme kaydetti. Kargo olsun müşteri memnuniyeti olsun vs.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Bizim Türk firmalar az örnek alsalar keşke. Sırf şu yaptıkları için bile elimden geldiğince amazon kullanıyorum. Bu arada şuanda Tr' de hepsiburada bana göre eskiye göre baya ilerleme kaydetti. Kargo olsun müşteri memnuniyeti olsun vs.
Eh işte orda da premium kullanıyorum ama Amazonun yarısı bile degiller hâlâ.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Amazon bizim ülkemiz için büyük şans yemin ediyorum. Biz bu hizmeti hak etmiyoruz bence. 800₺lik mouse hediye ettiler bardak aldım 2 tane 1i kulpu kırık geldi hediye ettiler yanlış pil almışım hediye ettiler. Amazon inanılmaz bir firma hata satıcıdan alıcıdan kendisinden olmuş fark etmeksizin hediye veriyorlar.
O ürünün iade süreci oraya gelmesi kargo ücreti vs o faturaların tekrar işlenmesi vs derken bunları daha detaylı gruplandırınca bu şekilde yapması daha iyidir.
Aslında şöyle ki her mutlu müşteri bir satış temsilcisidir. Birçok kişide artık amazona yöneliyor. Bizim millet çok suistimal ediyor yoksa daha neler neler yapıyorlar yurt dışında

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih

İceWolf

80+ Silver
Orası öyle ama diğer firmalara göre iyi
Kargoyu teslim etmedikleri halde neden "teslim edildi" yazıyorlar onu anlamadım. Tamam maden teslim etmiyceksin neden itiraz ettikten 3 gün sonra kargoyu getiriyorsun. Kargo AGT de tam 7 gün beklemiş. Sonrada saçma sapan bir durumun içine girdik işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,956
Üyeler
161,173
Son üye
Gurkannnn7
Top Bottom