Neler Yeni

Çözüldü✓ Amazon paramı çekmişmidir ?

"thorxium"

80+ Bronze
kanka nerden değiştirceğimi bulamadım o yüzden iptal ettim
Bidaha olursa diyim: Hesap ve Listeler>Hesabım>Orda Adres Var Zaten>Ordan Degiştirirsin ama sipariş sırasında siparişlerim kısmından olabilir

Ama Pardon Sipariş sırasında adres degişmiyorumuş ya bence acalesi yoksa bekle bi hafta sonra sorarsın bankaya para iadesi gerçekleşmişmi diye sonra alırsın.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Bidaha olursa diyim: Hesap ve Listeler>Hesabım>Orda Adres Var Zaten>Ordan Degiştirirsin ama sipariş sırasında siparişlerim kısmından olabilir

Ama Pardon Sipariş sırasında adres degişmiyorumuş ya bence acalesi yoksa bekle bi hafta sonra sorarsın bankaya para iadesi gerçekleşmişmi diye sonra alırsın.
ürünü tekrar sipariş ettim kankacım büyük ihtimalle para çekilmedi bile amazonda bir ara kargoya verilmeden para alınmaz gibi bir şey vardı duruyormu bilmem
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefonuma para çekildi diye mesaj dahi gelmedi öyle bir sorunda var aşırı saçma

"thorxium"

80+ Bronze
ürünü tekrar sipariş ettim kankacım büyük ihtimalle para çekilmedi bile amazonda bir ara kargoya verilmeden para alınmaz gibi bir şey vardı duruyormu bilmem
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefonuma para çekildi diye mesaj dahi gelmedi öyle bir sorunda var aşırı saçma
Tekrar sipariş ettigini bilmiyodum evet o biraz saçma demesi lazım para çekildi yada iade edildi diye.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Tekrar sipariş ettigini bilmiyodum evet o biraz saçma demesi lazım para çekildi yada iade edildi diye.
amazon müşteri hizmetleri iade edilicektir para çekildi 1-10 günde iade yazıyor iyiki hesap kesim tarihim dündü bugün alsam yarın iade olmıycağı için kesime yansırdı rezalet

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Konuyla alakalı olarak çözümü belirtiyim sipariş ettiğiniz anda para cekiliyor iade basvurum 3 günde kabul oldu 1 ila 10 gunde bankadan gelicek para bu yuzden

Ekran kartı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ekrem taha polat
Konuyla alakalı olarak çözümü belirtiyim sipariş ettiğiniz anda para cekiliyor iade basvurum 3 günde kabul oldu 1 ila 10 gunde bankadan gelicek para bu yuzden
Bir de kargo firman kolay gelsin ise ordan değiştirrbiliyorsun adresi

Top Bottom