Neler Yeni

Amazon Prime Day nedir? mantıklı mı?

meppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tunahan
11-12 Ekimde Prime day indirimi olacakmış. Daha önce temmuzda olmuş sanırım ancak ben görmedim. Bu olaydan haberdar değilim. Sadece Prime üyeliği olanlar mı yararlanabiliyor? ve mantıklı indirimler mi yapıyorlar? Görüşleriniz nelerdir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Hüseyin Kurt
Sadece 8 TL'ye hem kargo bedava alt limitsiz ürünler alıyorsun hem prime videoda film ve dizi izliyorsun hemde prime gaming bedava oyunlar alıyorsun güzel oyunlar ve ayrıca çok iyi indirimler oluyor bence rakipsiz indirimler yapıyor yararlanmak için üye olman gerekiyor

Furkanozr

80+ Silver
11-12 Ekimde Prime day indirimi olacakmış. Daha önce temmuzda olmuş sanırım ancak ben görmedim. Bu olaydan haberdar değilim. Sadece Prime üyeliği olanlar mı yararlanabiliyor? ve mantıklı indirimler mi yapıyorlar? Görüşleriniz nelerdir?
Amazon indirim yaptımı sağlam indirim yapıyor diğer siteler gibi değil ve evet sadece prime olanlar yararlanabiliyor prime ise 7.90 tl cik

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
amazon prime üyeliği olmayan çok şey kaçırır cidden 8tl sakız parası

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Eray
Prime Day sadece prime üyelere özel indirimler olan bir gün. Amazon belirli ürünlerlerde ciddi derecede indirim yapıyor. Geçen Temmuz'da yapılan indirimlerde 925 liraya HyperX Cloud Core DTS Wireless kulaklık almıştım. Şuan kulaklık 1800 lira civarında. 32 gb 3.2 usb bellekleri 20 liradan ve Doritos Taco 228 gr. parti boyu 7 liraya almıştım. Böyle ciddi indirimler oluyor. Takip etmeni öneririm
Not: İlk üye olduğunda 30 günlük ücretsiz prime üyesi olabilir ve bu prime day e katilabilirsin.

meppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece 8 TL'ye hem kargo bedava alt limitsiz ürünler alıyorsun hem prime videoda film ve dizi izliyorsun hemde prime gaming bedava oyunlar alıyorsun güzel oyunlar ve ayrıca çok iyi indirimler oluyor bence rakipsiz indirimler yapıyor yararlanmak için üye olman gerekiyor
Amazon indirim yaptımı sağlam indirim yapıyor diğer siteler gibi değil ve evet sadece prime olanlar yararlanabiliyor prime ise 7.90 TL cik
7.90 TL cik'e çok güzel bir fırsat o zaman :) 11-12 Ekime kadar prime aboneliği almam gerek..

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
4.50 TL papara ile ekmek parası bile değil, alın kullanın indirimlerden faydalanın.

meppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tunahan
Prime Day sadece prime üyelere özel indirimler olan bir gün. Amazon belirli ürünlerlerde ciddi derecede indirim yapıyor. Geçen Temmuz'da yapılan indirimlerde 925 liraya HyperX Cloud Core DTS Wireless kulaklık almıştım. Şuan kulaklık 1800 lira civarında. 32 gb 3.2 usb bellekleri 20 liradan ve Doritos Taco 228 gr. parti boyu 7 liraya almıştım. Böyle ciddi indirimler oluyor. Takip etmeni öneririm
Not: İlk üye olduğunda 30 günlük ücretsiz prime üyesi olabilir ve bu prime day e katilabilirsin.
Çok teşekkürler. Şimdi alıyorum prime'ı..
Mesaj otomatik birleştirildi:

napcaanız amazon mamazon zengin işi şeyler onlar ekmek alirsiniz o parayla heee :kekw::kekw:
nick ve mesaj uyumu.. teşekkürler :)

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
İnternet üzerinde alabileceğin en mantıklı abonelik. Üstüne laf ettirmem.

meppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tunahan
Top Bottom