Evet papara %50 cashback veriyor.papara ile daha mı ucuza geliyor ? 7.90 değil miydi ?
Amazon al. Şu ana kadar almadıysan çok şey kaçırdın. Ayda 8 TL veriyorsun. Papara varsa 4 TL. Zaten sadece her ay verdiği LOL ürünleri min 20 TL. Sadece LOL için. Bu ay AC origins beleşti mesela. 200 TL lik oyun beleş. ÇÜŞŞŞNetflix'e 50-60 TL bayılıyorum... Amazon'a geçme zamanımız gelmiştir o zaman.
PUBG İkmal Paketleri veriyor arada, içinden çıkan oyun içi paralarla PUBG kutu anahtarı alıp Steam Topluluk Pazaı'nda satıyorum. 1 anahtar 15-20TL civarlarında, şu ana kadar 5 tane anahtar satıp bir sürü oyun aldım indirimlerde .Amazon al. Şu ana kadar almadıysan çok şey kaçırdın. Ayda 8 TL veriyorsun. Papara varsa 4 TL. Zaten sadece her ay verdiği LOL ürünleri min 20 TL. Sadece LOL için. Bu ay AC origins beleşti mesela. 200 TL lik oyun beleş. ÇÜŞŞŞ
Bu sebeplerle amazonun enayi olduğunu düşünüyorum.PUBG İkmal Paketleri veriyor arada, içinden çıkan oyun içi paralarla PUBG kutu anahtarı alıp Steam Topluluk Pazaı'nda satıyorum. 1 anahtar 15-20TL civarlarında, şu ana kadar 5 tane anahtar satıp bir sürü oyun aldım indirimlerde .
NOT: Bu taktiği forumda paylaşan arkadaşa sonsuz teşekkürler.
Pubg ikmal paketleri verip vermediğine nereden bakacağızPUBG İkmal Paketleri veriyor arada, içinden çıkan oyun içi paralarla PUBG kutu anahtarı alıp Steam Topluluk Pazaı'nda satıyorum. 1 anahtar 15-20TL civarlarında, şu ana kadar 5 tane anahtar satıp bir sürü oyun aldım indirimlerde .
Sıcak fırsatlar kategorisinde benden daha iyi indirimler paylaşan çok kişi var onları da takip edinO tarihlerde bu forumu takip etmenizi öneririm @no-name hocam güzel indirimler paylaşıyor
Prime Gaming sayfasına gir, Oyun İçi Öğeler'de PUBG İkmal paketi olacak, onu al. Zaten üstünde de kaç gün kaldığı yazıyor, o gün bitince tekrar verecek. Böyle böyle sürekli veriyor.PUBG ikmal paketleri verip vermediğine nereden bakacağız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıcak fırsatlar kategorisinde benden daha iyi indirimler paylaşan çok kişi var onları da takip edin
Paparası olanlara 4TLamazon prime üyeliği olmayan çok şey kaçırır cidden 8tl sakız parası
Papara hesabı açıp sanal kart oluşturup ordan alın bence üyeliklerinizi %50 cashback veriyor yt premium, spotify premium, Amozan prime, Netflix.Netflix'e 50-60 TL bayılıyorum... Amazon'a geçme zamanımız gelmiştir o zaman.
Dostum ben normalde PubG oynamıyorum lakin bu olay mantıklı geldi, şu anda da içerik var mesela bunu aldığımda, kutu anahtarını nereden alacağım? PubG ile ilgili hiç alakam yok...PUBG İkmal Paketleri veriyor arada, içinden çıkan oyun içi paralarla PUBG kutu anahtarı alıp Steam Topluluk Pazaı'nda satıyorum. 1 anahtar 15-20TL civarlarında, şu ana kadar 5 tane anahtar satıp bir sürü oyun aldım indirimlerde .