Neler Yeni

Amazon Prime Day Sadece Link

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
A Shadow Falls
Admin işini yap kardeşim konuyu kilitleme diğer oluşturduğun konu çorba gibi ya düzelt yada konuyu kilitleme. Birazda insanların faydasına iş yapın

Sadece ÜRÜNÜN Adı,Resmi varsa resmi fiyatı ve linkini paylaşınız herkes yararlansın. Alt yorumlarda alınır mı alınmaz mı vb şeyler yazmayalım

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Admin işini yap kardeşim konuyu kilitleme diğer oluşturduğun konu çorba gibi ya düzelt yada konuyu kilitleme

Sadece ÜRÜNÜN Adı,Resmi varsa resmi fiyatı ve linkini paylaşınız herkes yararlansın. Alt yorumlarda alınır mı alınmaz mı vb şeyler yazmayalım
adamsın :)

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,748
İsim
Kerem Çavuş
Konuyu açan kişinin sürekli ilgilenip tüm linkleri ilk mesaja kategori şeklinde koyması lazım uğraşacak var mı bilemem daha öncesinde bu şekilde yapılıyordu

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
Konuyu açan kişinin sürekli ilgilenip tüm linkleri ilk mesaja kategori şeklinde koyması lazım uğraşacak var mı bilemem daha öncesinde bu şekilde yapılıyordu
Evet oyle yapmistim kategorilere bolup moderator oldugu icin ugrasmak istemiyor biriside konu acinca hemen kitliyor :D

Darkone22

80+ Bronze
Admin işini yap kardeşim konuyu kilitleme diğer oluşturduğun konu çorba gibi ya düzelt yada konuyu kilitleme. Birazda insanların faydasına iş yapın

Abicim bu kaçıncı amazon prime açılan konu biliyor musun? Siz de kon-u kirliliği yapıyorsunuz.

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Valllaha ben bu olayı destekliyorum eski prime olayında herkes ayrı paylaşıyordu ve mükemmel ilerliyordu her şey şimdi takip etmeye üşeniyorum. Kusura bakmasın kimse ama konu içinde konu açmak mantıksız...

fufuker1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
fufuker1 development
Destekliyorum desteklemiyorum haklı serzeniş cart curt yorumlarıyla ne farkı kaldı diğer konudan?

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Konu zaten onun için açılmamış . Konu serzeniş için yanlış yere bilerek açılmış fark ediyorsanız.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom