Amazon Prime Day Sadece Link

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
92
Admin işini yap kardeşim konuyu kilitleme diğer oluşturduğun konu çorba gibi ya düzelt yada konuyu kilitleme. Birazda insanların faydasına iş yapın

Sadece ÜRÜNÜN Adı,Resmi varsa resmi fiyatı ve linkini paylaşınız herkes yararlansın. Alt yorumlarda alınır mı alınmaz mı vb şeyler yazmayalım

Admin işini yap kardeşim konuyu kilitleme diğer oluşturduğun konu çorba gibi ya düzelt yada konuyu kilitleme

Sadece ÜRÜNÜN Adı,Resmi varsa resmi fiyatı ve linkini paylaşınız herkes yararlansın. Alt yorumlarda alınır mı alınmaz mı vb şeyler yazmayalım
adamsın :)

Konuyu açan kişinin sürekli ilgilenip tüm linkleri ilk mesaja kategori şeklinde koyması lazım uğraşacak var mı bilemem daha öncesinde bu şekilde yapılıyordu

Admin işini yap kardeşim konuyu kilitleme diğer oluşturduğun konu çorba gibi ya düzelt yada konuyu kilitleme. Birazda insanların faydasına iş yapın

Abicim bu kaçıncı amazon prime açılan konu biliyor musun? Siz de kon-u kirliliği yapıyorsunuz.

Valllaha ben bu olayı destekliyorum eski prime olayında herkes ayrı paylaşıyordu ve mükemmel ilerliyordu her şey şimdi takip etmeye üşeniyorum. Kusura bakmasın kimse ama konu içinde konu açmak mantıksız...

Konu zaten onun için açılmamış . Konu serzeniş için yanlış yere bilerek açılmış fark ediyorsanız.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,258
Üyeler
195,579
Son üye
Furkanovsk
Geri