priyuTyoourus
80+ Bronze
bu ürünün ekran özellikleri var mı? 100 srgb mi yoksa %45 ntsc mi?
bu ürünün ekran özellikleri var mı? 100 srgb mi yoksa %45 ntsc mi?
teşekkür ederim. Alınır mı sizce? Düşük kullanımda fan sesi vs nasıl test eden var mı?
İ5 12500H olan versiyonunu var yük altında 90 derece oluyor(80watt) ama turbo boost kapatılırsa 35-45 dereceler günlük kullanım için söylüyorumteşekkür ederim. Alınır mı sizce? Düşük kullanımda fan sesi vs nasıl test eden var mı?
İntel CPU laptoplar genelde sıcak çalışır, bu da muhtemelen öyledir. Testlerini bilmiyorum tabii bir varsayım.teşekkür ederim. Alınır mı sizce? Düşük kullanımda fan sesi vs nasıl test eden var mı?
bende 12700h - 3060 modeli var günlük kullanımda ses yok hatta serin bir ortamda isen fan tamamen kapanıyor oyun veya program çalıştırınca photoshop veya render uygulamaları gibi o zaman fanlar çalışıyor ama yine rahatsız edecek bir devirde değil oyun oynarken ise tüm oyuncu laptoplarında olduğu gibi fanlar yüksek devirde çalışıyor...teşekkür ederim. Alınır mı sizce? Düşük kullanımda fan sesi vs nasıl test eden var mı?
Düşük kullanımdan kasıt basit işler ve kütüphanede kullanma gibi şeyler ise ses yapacağını zannetmiyorum hocam.teşekkür ederim. Alınır mı sizce? Düşük kullanımda fan sesi vs nasıl test eden var mı?
Bence macera arama konudaki laptopu yapıştır.Arkadaşlar bunu almayı düşünüyorum fakat 4060lı hp victusla bunun arasında kaldım sizce hangisi alınır? Artıları eksileri nedir
Hp Victus
HP Victus Gaming 16-r0044nt (7P645EA) Notebook
HP Victus Gaming 16-r0044nt (7P645EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.comHP Victus Gaming 16-s0024nt (7Z590EA) Notebook
HP Victus Gaming 16-s0024nt (7Z590EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bende i7-12700h işlemcili modeli var bilgisayar masaüstünde 57-65 derece