Fatih Sultan Terim
80+ Silver
Dahası
Teknik direktör oyunlarına takıntılı arkadaşlar için birebir
prime gaming epic games'e tanımlıyorNeresi üzerinden veriyorlar ?
Aynen. Bende aldım indirmeyi düşünüyorum da aldığım topçu boş kaleye kaçırırsa monitörü falan parçalarım o yüzden çekimser davranıyorumprime gaming epic games'e tanımlıyor
aman hocam monitör oyundan değerli mi kalsınAynen. Bende aldım indirmeyi düşünüyorum da aldığım topçu boş kaleye kaçırırsa monitörü falan parçalarım o yüzden çekimser davranıyorum
Hocam ben fifada atağımı yiyen oyuncuyu oyundan alıyorum kariyede ne diyosunaman hocam monitör oyundan değerli mi kalsın
Fatih terim tepkiler falan veriyorumHocam ben fifada atağımı yiyen oyuncuyu oyundan alıyorum kariyede ne diyosun
Oyun çok zor mu yoksa anlaması mı zor bende teknik direktör işini severim ama bu fifa veya benzeri oyunlar kadar kolay değil diye biliyorum.Teknik direktör oyunlarına takıntılı arkadaşlar için birebir
o kadar kaptırmadım kendimi Allah'a şükür oyun hocam fazla takılmayın tavsiyemHocam ben fifada atağımı yiyen oyuncuyu oyundan alıyorum kariyede ne diyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fatih terim tepkiler falan veriyorum
Kanka ben lolde bu kadar kanser olmuyorum mesela ldmfmföföo kadar kaptırmadım kendimi Allah'a şükür oyun hocam fazla takılmayın tavsiyem
lol'de ilk maçımda bana çok sövmüşlerdi girmiyorumKanka ben lolde bu kadar kanser olmuyorum mesela ldmfmföfö
Sanadaaldım sağol iyi forumlar