Neler Yeni

Amazon Prime Gaming İçerikleri Tamamen Ücretsiz mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan DÜNDAR
30 günlük deneme sürecini başlattım. Sorum bu prime gaming içerisindeki apex legends skin, bf5, league of legends hero skin ve daha bir sürü içerik ücretsiz mi. Lol skinini talep ettiğim zaman bir ücret talep etmedi ama aklımda soru olarak kaldı.

mrramen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Atahn Küçükçayır
Evet ücretsiz. Aslında prime için aylık ödeme yaptığın için bedava sayılmaz (deneme üyeliği değilse).

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan DÜNDAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ücretsiz. Aslında prime için aylık ödeme yaptığın için bedava sayılmaz (deneme üyeliği değilse).
şu an deneme sürecini kullanıyorum. ona da para vermediğimi düşünürsek bir kaç oyun skini ve bf5'e gerçek anlamda ücretsiz bir şekilde erişebildiysem bu baya iyiymiş :D. teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için. Tüm skinlere çökmeye gidiyorum :D

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
şu an deneme sürecini kullanıyorum. ona da para vermediğimi düşünürsek bir kaç oyun skini ve bf5'e gerçek anlamda ücretsiz bir şekilde erişebildiysem bu baya iyiymiş :D. teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için. Tüm skinlere çökmeye gidiyorum :D
Ben deneme süreci bittikten sonrada ücret ödemeden amazon prime kullanabilmiştim galiba bug var arkadaşım çıktığı günden beri bir kuruş bile ödemedi

-Yec

80+ Bronze
30 günlük deneme sürecini başlattım. Sorum bu prime gaming içerisindeki apex legends skin, bf5, league of legends hero skin ve daha bir sürü içerik ücretsiz mi. Lol skinini talep ettiğim zaman bir ücret talep etmedi ama aklımda soru olarak kaldı.
Evet, tamamen ücretsiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,833
Üyeler
163,732
Son üye
kumtepe7
Top Bottom