Amazon prime ile kargo gelmiyor

Madyum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
346
Biz bir televizyon alıcaktık fakat amazon prime ile daha hızlı geliyor diye amazon prime ile almaya karar verdik. Prime alınca da televizyonda prime ile kargo seçeneği yoktu. İzmir'e verdik siparişi. Bana biraz garip geldi izmirde prime olmaması. Sizce sebebi nedir bunun ?

Biz bir televizyon alıcaktık fakat amazon prime ile daha hızlı geliyor diye amazon prime ile almaya karar verdik. Prime alınca da televizyonda prime ile kargo seçeneği yoktu. İzmir'e verdik siparişi. Bana biraz garip geldi izmirde prime olmaması. Sizce sebebi nedir bunun ?
Şehirle alakalı değildir o. Satıcıdan veya üründen kaynaklıdır.

İstanbul yaptığımız da konumu prime ile 2 gün içinde geliyor. İzmir deki eve aldığımızda 4-5 gün uzuyor.
Satıcı Amazon mu yoksa başka birisi mi? Amazon ise, çok tuhaf bir durum.

Amazon dışında bir satıcıdan alıyorsan, normal. Ürünü alacağın mağaza İstanbul'da veya İstanbul'a yakındır. 2 günlük kargo mesafesindeki adreslere Prime hizmet sağlıyordur. 2 günden uzun sürecek mesafeye Prime hizmet sağlıyorum diyemez.

Prime işareti var hızlıca gelir ama Bayramdan dolayı yapıyorlar mı bilmiyorum ama ondan dolayı olabilir

https://www.amazon.com.tr/LG-43UN74006LB-Smart-Uydu-Alıcılı/dp/B08CNLR4GR/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=lg+tv&qid=1626921038&sr=8-3 link bu izmirdeki evimize alınca gelmiyor bende anlamadım. Belki amazon erken getirebilir öyle olmuşluğu var. Neyse zaten çok açıl işimiz yok bekleriz 2,3 gün olay garibime gitiği için açtım konuyu.
bazı ürünler prime olsa bile orda yazan tarihler değişebilir.bende bakığımda prime yazmıyor 28-30 arası diyor belki yine hızlı gelir orası yanıltıcıdır yada tedarik işi vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,293
Üyeler
189,827
Son üye
bugraproo
Geri