LoserIl 80+ Gold Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 6,999 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 3,454 17 Temmuz 2024 #1 Amazon prime'a özel indirimli bir ürün alacağım, 3 ay taksit yapacağım ama bir aylık ücretsiz amazon prime alacağım sonradan fiyat değişemez değil mi?
Amazon prime'a özel indirimli bir ürün alacağım, 3 ay taksit yapacağım ama bir aylık ücretsiz amazon prime alacağım sonradan fiyat değişemez değil mi?
Bünyamina 80+ Platinum Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 18,073 Reaksiyon skoru 8,210 17 Temmuz 2024 #2 Cenk _07 yazmış: Amazon prime'a özel indirimli bir ürün alacağım, 3 ay taksit yapacağım ama bir aylık ücretsiz amazon prime alacağım sonradan fiyat değişemez değil mi? Devamı için tıklayın... Değişmez tabi ki. Ürünü bir kere aldın. Sonradan herhangi bir müdahale yapmazlar.
Cenk _07 yazmış: Amazon prime'a özel indirimli bir ürün alacağım, 3 ay taksit yapacağım ama bir aylık ücretsiz amazon prime alacağım sonradan fiyat değişemez değil mi? Devamı için tıklayın... Değişmez tabi ki. Ürünü bir kere aldın. Sonradan herhangi bir müdahale yapmazlar.
LoserIl 80+ Gold Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 6,999 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 3,454 17 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Bünyamina yazmış: Değişmez tabi ki. Ürünü bir kere aldın. Sonradan herhangi bir müdahale yapmazlar. Devamı için tıklayın... Bende öyle düşünüyordum emin olmak istedim teşekkürler
Bünyamina yazmış: Değişmez tabi ki. Ürünü bir kere aldın. Sonradan herhangi bir müdahale yapmazlar. Devamı için tıklayın... Bende öyle düşünüyordum emin olmak istedim teşekkürler