serwintes
80+ Gold
amazondaki bilgiler ile aras kargodan bilgiler uyusmuyordu sonra benim sipariş iptal oldu kupon verdiler2 ay olmamış ben iade edeli merak ettim nasıl bir sorun yaşadın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
normalde aras kargo bile getirmiyordu musteri temsilcisi de şaşırdı sizin bolgenize onlar genelde teslim yapmıyor diye aras seçmişler dediamazondaki bilgiler ile aras kargodan bilgiler uyusmuyordu sonra benim sipariş iptal oldu kupon verdiler
gozluk alırken amazondan alacaktım 2 aydır katalog hatasını duzelltmediler hala hatali
sonra bak pil aldım hane sınırlarını aşıyor diye iptal yedim daha önceki alisverisimlere bakmışlar ben daha önce pil almadim aldığım pilde 1 tane2 ay olmamış ben iade edeli merak ettim nasıl bir sorun yaşadın?
Bi ara indirimde ne alsam iptal yiyordu dedim siz ucuz ürün satmak istemiyor musunuz diye haksız yere iptal yedim hiçbir şey de yapmadilaramazondaki bilgiler ile aras kargodan bilgiler uyusmuyordu sonra benim sipariş iptal oldu kupon verdiler
normalde aras kargo bile getirmiyordu musteri temsilcisi de şaşırdı sizin bolgenize onlar genelde teslim yapmıyor diye aras seçmişler dedi
gozluk alırken amazondan alacaktım 2 aydır katalog hatasını duzelltmediler hala hatali
sonra bak pil aldım hane sınırlarını aşıyor diye iptal yedim daha önceki alisverisimlere bakmışlar ben daha önce pil almadim aldığım pilde 1 tane
amazondaki bilgiler ile aras kargodan bilgiler uyusmuyordu sonra benim sipariş iptal oldu kupon verdiler
normalde aras kargo bile getirmiyordu musteri temsilcisi de şaşırdı sizin bolgenize onlar genelde teslim yapmıyor diye aras seçmişler dedi
sonra bak pil aldım hane sınırlarını aşıyor diye iptal yedim daha önceki alisverisimlere bakmışlar ben daha önce pil almadim aldığım pilde 1 tane
Bi ara indirimde ne alsam iptal yiyordu dedim siz ucuz ürün satmak istemiyor musunuz diye haksız yere iptal yedim hiçbir şey de yapmadilar
amazondaki bilgiler ile aras kargodan bilgiler uyusmuyordu sonra benim sipariş iptal oldu kupon verdiler
Bi ara indirimde ne alsam iptal yiyordu dedim siz ucuz ürün satmak istemiyor musunuz diye haksız yere iptal yedim hiçbir şey de yapmadilar