Bu arada çok kıskandım şuan astronot bardım var şu ilk çıkış skini var ama hala kartopu yokŞimdi aldım , Kartopu Savaşı Bard verdi kostüm olarak.
Valla dostum benim hesapta 440 kostüm var bu aralar sadece RURF oynuyorum o da oynayacak oyun kalmadı diye. Sıkıldım , askere gideceğim birde , sadece vakit öldürüyorum.Atarlar. 50 Rpye kadar veriyorlardı en son.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada çok kıskandım şuan astronot bardım var şu ilk çıkış skini var ama hala kartopu yok
Hocam millete gizli şifreli mesaj diye Bard'ı göstersem hapis alır burada.Atarlar. 50 Rpye kadar veriyorlardı en son.
Bu arada çok kıskandım şuan astronot bardım var şu ilk çıkış skini var ama hala kartopu yok
En az 1350 RP'lik kostüm veriyor.oynamıyorum ama alacağım iyi bişeler mi veriyor bari
iyi mi yaniEn az 1350 RP'lik kostüm veriyor.
Tabi ki iyi. 8TL ye prime alıyorsun ;iyi mi yani
istediğim 5 şampiyonu açabiliyor muyum rastgele miTabi ki iyi. 8TL ye prime alıyorsun ;
İçeriği:
5 adet şampiyon
2 adet ebedi
650 RP
200 T.Ö.
30 Günlük XP Takviyesi
1 adet en az 1350 RP(İhtişamlı) garantili kalıcı kostüm
2 BİN RP 100TL gibi fiyat yapıyor. O yüden 8TL yanında bedava.Tabi ki iyi. 8TL ye prime alıyorsun ;
İçeriği:
5 adet şampiyon
2 adet ebedi
650 RP
200 T.Ö.
30 Günlük XP Takviyesi
1 adet en az 1350 RP(İhtişamlı) garantili kalıcı kostüm
Rastgele sana ganimetlere atıyor , ama o şampiyonları açmak içinde mavi öz gerekiyor.istediğim 5 şampiyonu açabiliyor muyum rastgele mi
anladım hocam teşekkürler iyiymiş baya2 BİN RP 100TL gibi fiyat yapıyor. O yüden 8TL yanında bedava.
Rastgele sana ganimetlere atıyor , ama o şampiyonları açmak içinde mavi öz gerekiyor.