Amazon Prime pazar günü kargo gelirmi?

w00w

80+
Reaksiyon skoru
54
Arkadaşlar kolay gelsin ile gönderilecekmiş bugün geleceğini söylüyor ama hala dağıtıma çıkmadı bugün dağıtım olurmu?
1763284122496.webp

Hepsijet kargo daha demin getirdi ama amazon getiriyor mu bilmiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: w00w
Gelebilir. Bana 1'de dağıtıma çıktığı oluyordu pazar günleri.

Arkadaşlar kolay gelsin ile gönderilecekmiş bugün geleceğini söylüyor ama hala dağıtıma çıkmadı bugün dağıtım olurmu?
Alıntıyı görüntüle
her kargo değişiyor amazon normalde dhlye veriyor kolay gelsin getirmez bence bugün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün teslim edilecek yazıyorsa gelir..
yetişmeyebiliyor benim sürat kargoda 3 ürünüm var dün dağıtıma çıkmıştı gelmedi mesaj atmışlar dağıtım yetişmedi diye sonraki iş gününde dağıtıma çıkacak yazıyordu bugün çıkmış yine dağıtıma

her kargo değişiyor amazon normalde dhlye veriyor kolay gelsin getirmez bence bugün

yetişmeyebiliyor benim sürat kargoda 3 ürünüm var dün dağıtıma çıkmıştı gelmedi mesaj atmışlar dağıtım yetişmedi diye sonraki iş gününde dağıtıma çıkacak yazıyordu bugün çıkmış yine dağıtıma
Kolay gelsin çalışıyor geliyor benim kargolarım pazar günleri kolay gelsin ile.

Sürekli amazon'dan alışveriş yaparım hangi gün teslim edilecek yazıyorsa o gün ürünlerim teslim edildi pazar günü teslim edilecek yazan ürünlerde hiç gelmemezlik olmadı dhl yada başka firmalara verilen pakletlerde pazar günü teslimat çıkmıyor çok sık alışveriş yapararım dhl yada başka kargo firmaların getirdiği ürünüm çok olmadı genelde kolay gelsin getiriyor..

Geri