her kargo değişiyor amazon normalde dhlye veriyor kolay gelsin getirmez bence bugünArkadaşlar kolay gelsin ile gönderilecekmiş bugün geleceğini söylüyor ama hala dağıtıma çıkmadı bugün dağıtım olurmu?
Alıntıyı görüntüle
yetişmeyebiliyor benim sürat kargoda 3 ürünüm var dün dağıtıma çıkmıştı gelmedi mesaj atmışlar dağıtım yetişmedi diye sonraki iş gününde dağıtıma çıkacak yazıyordu bugün çıkmış yine dağıtımaBugün teslim edilecek yazıyorsa gelir..
Kolay gelsin çalışıyor geliyor benim kargolarım pazar günleri kolay gelsin ile.her kargo değişiyor amazon normalde dhlye veriyor kolay gelsin getirmez bence bugün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yetişmeyebiliyor benim sürat kargoda 3 ürünüm var dün dağıtıma çıkmıştı gelmedi mesaj atmışlar dağıtım yetişmedi diye sonraki iş gününde dağıtıma çıkacak yazıyordu bugün çıkmış yine dağıtıma
Amazon saat 20:00'a kadar kargo dağıtıyor bende aldım dün 19:30 da geldi bugünde gelicek ayrıca mousepad harika bende aldımArkadaşlar kolay gelsin ile gönderilecekmiş bugün geleceğini söylüyor ama hala dağıtıma çıkmadı bugün dağıtım olurmu?
Alıntıyı görüntüle
Sürekli amazon'dan alışveriş yaparım hangi gün teslim edilecek yazıyorsa o gün ürünlerim teslim edildi pazar günü teslim edilecek yazan ürünlerde hiç gelmemezlik olmadı dhl yada başka firmalara verilen pakletlerde pazar günü teslimat çıkmıyor çok sık alışveriş yapararım dhl yada başka kargo firmaların getirdiği ürünüm çok olmadı genelde kolay gelsin getiriyor..her kargo değişiyor amazon normalde dhlye veriyor kolay gelsin getirmez bence bugün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yetişmeyebiliyor benim sürat kargoda 3 ürünüm var dün dağıtıma çıkmıştı gelmedi mesaj atmışlar dağıtım yetişmedi diye sonraki iş gününde dağıtıma çıkacak yazıyordu bugün çıkmış yine dağıtıma
bu arkadaşın aldığı mousepad değil
Klassegearın renk seçenekleri işte mousepadbu arkadaşın aldığı mousepad değil