Neler Yeni

Amazon Prime'a üye oldum dizi önerisi alabilir miyim?

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
İzledin mi nasıl bir dizi? Sadece güzel yazma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasil anlatsam bilemedim kisaca;

2. Dunya savasini Japonya ve Almanlar kazansaydi ne olurdu konusunu isliyor kisaca, pek belgesel tadinda degil. Karakterler sadece beyaz veya siyah degil. Neredeyse herkesi anliyorsun. Bir de bazi mantik hatalari var bolumlerde.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Nasil anlatsam bilemedim kisaca;

2. Dunya savasini Japonya ve Almanlar kazansaydi ne olurdu konusunu isliyor kisaca, pek belgesel tadinda degil. Karakterler sadece beyaz veya siyah degil. Neredeyse herkesi anliyorsun. Bir de bazi mantik hatalari var bolumlerde.
Psikolojik takıntım var benim. Mantık hatalarına cidden. Forumdaki çoğu kişi biliyor. Ama izlerim listeye ekleyeceğim.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Çok fazla var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem bunu yazacağımı nerden biliyorsun?
Actigin konulardan seni az cok tanidim :), bazi takintilarin oldugunu biliyordum. Yazarken dusundum bunu yazarsam kesin bir sey der diye :D.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Actigin konulardan seni az cok tanidim :), bazi takintilarin oldugunu biliyordum. Yazarken dusundum bunu yazarsam kesin bir sey der diye :D.
Bazı takıntılarım mı? Foruma sadece mantık takıntım var dedim. Bende gördüğün nedir merak ettim şimdi.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
İzledin mi nasıl bir dizi? Sadece güzel yazma.
Dizi 2. Dünya Savaşı'nda nazilerin galip geldiği, amerikayı işgal ettiği ve hitlerin istediği yeni dünya düzeninin kuruluşunu anlatıyor. Ben izlemedim yalan olmasın, ancak seçimlerine çok güvendiğim birisi bana izlediği en iyi diziler arasında olduğunu söyledi. Imbd puanı da 8, az buz değil hani.

Top Bottom