Neler Yeni

Yardım Amazon rtx 4070 sipariş sorunu

Hazar09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hazar ÜNOĞLU
Arkadaşlar merhaba 7 haziran tarihinde amazondan msi gaming x rtx 4070 siparişi verdim satıcısı amazon Germany ama halen kargo bilgileri veya tahmini teslimat ile ilgili bir bildirim yapılmadı sipariş iptal olurmu sizce?
Not olarak 18 mayıs tarihinde aynı ürünü sipariş vermiştim bana sorulmadan tedarik sorunu diyip 2 haziranda siparişi iptal edip para iadesi yapmışlardı..

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
asemo boa
aynı ürünü bende aldım. mh 3-4 gune kargo bilgisi girilir dedi. ama buyuk ihtimal tedarik sorunu diyip iptal edicekler siparişleri cok ümidim yok.

Hazar09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hazar ÜNOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı ürünü bende aldım. mh 3-4 gune kargo bilgisi girilir dedi. ama buyuk ihtimal tedarik sorunu diyip iptal edicekler siparişleri cok ümidim yok.
Umarım iptal etmezler ya ben 7 haziranda alırken 5 stok gözüküyordu sitede ve 30 dakka falan o stoklar bitmemişti

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
asemo boa
5 stok girdiklerinde aldım ondan önce 2 girdiler yetişemedim 1 2 saat sonra 5adet girdiler alabildim. ama bence gelmicek tedarik sorunu dicekler cunku daha oncede aldım amazon germany den max 1 2 gune kargoya verıyorlardı cok bariz sıkıntı oldugu bence cok umıtlenme.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
mehmet ali oğuz
3 hafta boyunca alanların ürünlerini bekletip iptal ettiler stok sorunu diyip 15500 den girmişti şimdi kaçtan indirme girdi umarım bu tur da iptal edilmez iyice saçmaladı amazon.

Hazar09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hazar ÜNOĞLU
peki herhangi bir şikayette falan bulunamaz mıyız bunlara çünkü benim önceki iptal edildiğinde 2 hafta bekletildim defalarca kez müşteri hizmetlerine yazdım en sonunda bir kadın özel olarak ilgilendi bana mail üzerinden firmayla konuştuğunu sevkiyata hazırlandığını söyledi ve sonraki gün amazon siparişimi iptal etti tedarik sorunu diye

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
.
Aynı benim de iptal oldu bir daha da alamayacağım. Amazon'a olan güvenim yok oldu bir daha 4070 alamam zaten.

Hazar09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hazar ÜNOĞLU
Aynı benim de iptal oldu bir daha da alamayacağım. Amazon'a olan güvenim yok oldu bir daha 4070 alamam zaten.
şimdi tekrardan baktım 25 haziran olarak teslimat tarihi girilmiş ama kargoya verilmemiş sanırım yine 1 hafta sonra iptal edecekler dejavu yaşıyor gibiyim...

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
.
şimdi tekrardan baktım 25 haziran olarak teslimat tarihi girilmiş ama kargoya verilmemiş sanırım yine 1 hafta sonra iptal edecekler dejavu yaşıyor gibiyim...
Hocam 1 aydır hem param değer kaybetti, hem ekran kartını alamadım. Amazon Germany'den bundan sonra bir şey almam imkansız.

Hazar09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hazar ÜNOĞLU
Hocam 1 aydır hem param değer kaybetti, hem ekran kartını alamadım. Amazon Germany'den bundan sonra bir şey almam imkansız.
Valla o konuda haklısın aynısı benimde başıma geldi ben kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum ve sadece ekran kartında yaşadım bu durumu daha önce amazon germanyden kc3000 ssd ve laptop ramı aldım ucuza bir sıkıntı olmamıştı ekran kartı işi karaborsa gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,899
Üyeler
168,048
Son üye
Whercho
Top Bottom