Neler Yeni

🔥İndirim (Amazon)Sapphire Nitro+ 6600 XT 7161TL

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
3 kere iade ettim. Yenisini aldım fiyat yüzünden. Müşteri hizmetleri sıkıntı yok diyor düşün hocam :D
iade açıklamasına ne yazdın reis bende iade etcem fiyattan dolayı 7,641 e almıştım iade edip yeniden alcam :D

SadeceSeyf

80+ Gold
iade açıklamasına ne yazdın reis bende iade etcem fiyattan dolayı 7,641 e almıştım iade edip yeniden alcam :D
Hiç bir şey yazmadım kanka sebep seçtim gönderdim 😄 ama bir şeyi farkettim sonda jelatinsiz geliyor ekran kartları bir daha gelirse iade eder almam dedim 😄

• Beğen
Reaksiyonlar: Nauu

SadeceSeyf

80+ Gold

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Malik
Hocam oluru olur ben bu modeli 8060 TL den almıştım. şuan 7227 TL olabilir yani :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben almadım ya Sapphire daha tatlı gözüktü gözüme
Benim kasa full msi oldugu icin sartti hemde sogutma anlaminda baya basarili sana da ho bu arada

SadeceSeyf

80+ Gold
Benim kasa full msi oldugu icin sartti hemde sogutma anlaminda baya basarili sana da ho bu arada
Teşekkür ederim. Hem tatlı hem dediğiniz gibi soğutma iyi. Daha uğraşmıyorum ya yeter aldım bitti 😄

tiki59

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
tolga
3 kere iade ettim. Yenisini aldım fiyat yüzünden. Müşteri hizmetleri sıkıntı yok diyor düşün hocam :D
Merhaba bugün bende 20 gün önce aldığımı iade edip yeni aldım bir sorun cikartirlarmi kullanmayi sorun etmiyorlar sanirsam

Grknakgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Gürkan
Merhaba bugün bende 20 gün önce aldığımı iade edip yeni aldım bir sorun cikartirlarmi kullanmayi sorun etmiyorlar sanirsam
Hepsiburada iade konusunda kesinlikle çok başarılı, bütün telefonları ve evle alakalı şeyleri oradan alıyorum ben, özellikle hepsiburada satıcı olmasına dikkat ediyorum. 2020 yılı kasım ayınca bir ürünüm kargo şirketinin iade departmanı covid nedeniyle kapanması yüzünden hepsiburada ürünün ücretini iade edip ürünün bende kalmasını güle güle kullanmamı söylemişti. Böyle kral bir E-Ticaret şirketidir.

• Beğen
Reaksiyonlar: sa9a

tiki59

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
tolga
Hepsiburada iade konusunda kesinlikle çok başarılı, bütün telefonları ve evle alakalı şeyleri oradan alıyorum ben, özellikle hepsiburada satıcı olmasına dikkat ediyorum. 2020 yılı kasım ayınca bir ürünüm kargo şirketinin iade departmanı covid nedeniyle kapanması yüzünden hepsiburada ürünün ücretini iade edip ürünün bende kalmasını güle güle kullanmamı söylemişti. Böyle kral bir E-Ticaret şirketidir.
Amazon dan aldım ben ve kullandım 20 gündür bugün kargoya verdim ins sorun çıkarmazlar çünkü yenisi geldi taktım kullaniyorum

SadeceSeyf

80+ Gold
Hayır herhangi bir zarar vermeyip ürünü temiz gönderirseniz problem olmuyor

tiki59

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
tolga
Hayır herhangi bir zarar vermeyip ürünü temiz gönderirseniz problem olmuyor
Umarım bir sorun çıkarmazlar kartta coil whine sorunu vardı yeni gelende böyle bir sorunda yok 70 derece çıktığında aşırı ses yapıyordu

Top Bottom