Neler Yeni

Çözüldü✓ Amazon sipariş verdim para çekilmedi?

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mahmut-Yılmaz
5dk once sipariş ettim para çekilmedi kafayı yedim kart benim kart mı bakıyorum psikolojik deli oldum.
Her şey benim bilgilerim fakat para niye çekilmedi ne gibi bi sıkıntı var?

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
oguz
supporta yaz geç knk

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,725
İsim
Oozdmrsm
5dk once sipariş ettim para çekilmedi kafayı yedim kart benim kart mı bakıyorum psikolojik deli oldum.
Her şey benim bilgilerim fakat para niye çekilmedi ne gibi bi sıkıntı var?
Kanka sistemden kaynaklı sanırım. Geçenlerde bir sürü okumak için kitap aldım. Banka kartımdan parayı çekmemişti. Sabah 9 gibi almıştı parayı.

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mahmut-Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka sistemden kaynaklı sanırım. Geçenlerde bir sürü okumak için kitap aldım. Banka kartımdan parayı çekmemişti. Sabah 9 gibi almıştı parayı.
kral sıkıntı olmaz dimi şimdilik parayı hesapta tutucamda 1 gün daha almazsa parayı stres yaparım. kendime bir şey almadım sevgilime aldım ondan bu heyecan

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Selim
Parayı hemen çekmiyorlar zaten. Bekle hesaptan düşer zaten. Çekemezse de 1 gün süre veriyor yeni kart eklemek için.

tywin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Burak
bazenleri anında çekmiyor çekçegi zaman hesapta para yoksa işptal ediliyor

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mahmut-Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bazenleri anında çekmiyor çekçegi zaman hesapta para yoksa işptal ediliyor
Parayı hemen çekmiyorlar zaten. Bekle hesaptan düşer zaten. Çekemezse de 1 gün süre veriyor yeni kart eklemek için.
şimdi çekildi :) gereksiz stres yapmışım teşekkürler herkese iyi forumlar iyi geceler

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,725
İsim
Oozdmrsm
kral sıkıntı olmaz dimi şimdilik parayı hesapta tutucamda 1 gün daha almazsa parayı stres yaparım. kendime bir şey almadım sevgilime aldım ondan bu heyecan
Kardeşim ne sıkıntısı olacak :D ha bugün çeker parayı ha yarın. Çekmezse de dert etme beleşe gelmiş olur :D

Top Bottom