Neler Yeni

Amazon Siparişim İptal Edildi

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Veysel Tunç
Yaklaşık 260lira tutan içinde 12 13 e yakın ürün iptal edildi. Çamaşır suyu mu ne patlamış. Neden aynı yere koyarsın ki?

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,766
İsim
Toxpox
Neden 77 farklı kutuya koysun ki? MH ile konuş, aynı fiyattan alman için yardımcı olurlar.

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Veysel Tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden 77 farklı kutuya koysun ki? MH ile konuş, aynı fiyattan alman için yardımcı olurlar.
77 farklı kutuya koysun demedim dostum. Çamaşır suyu kutusuna yiyecek ve diğer ürünleri koymazlar. Ki bugüne kadar toplu da alsam hep ayrı kargo geldi. En kötü aynı kategorideki ürünler bir kutuda oluyordu. Taşımaları için de bazen mecbur ayrı bile koyuyorlar. Yaptığım her alışverişte ayrı kutularla geldi

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Farklı kutuya konulur çünkü kardeşim. Nerde görülmüş çamaşır suyuyla yiyeceğin veya herhangi bir malzemenin aynı reyonda olduğu. Marketlerde bile yanyana konulmaması gereken ürünlerdir. Nrden aynı kutuya koyuyorlar . Tamamen a*talca bir hata

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
77 farklı kutuya koysun demedim dostum. Çamaşır suyu kutusuna yiyecek ve diğer ürünleri koymazlar. Ki bugüne kadar toplu da alsam hep ayrı kargo geldi. En kötü aynı kategorideki ürünler bir kutuda oluyordu. Taşımaları için de bazen mecbur ayrı bile koyuyorlar. Yaptığım her alışverişte ayrı kutularla geldi
Haklısın. Yasaya göre internet alışverişlerinde ve paketleme olan tüm market süper market vb. Alışveriş yapılan noktalarda kimyasallar ve gıda ürünleri aynı torbaya KOYULAMAZ. Yasak zaten.

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Veysel Tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı kutuya konulur çünkü kardeşim. Nerde görülmüş çamaşır suyuyla yiyeceğin veya herhangi bir malzemenin aynı reyonda olduğu. Marketlerde bile yanyana konulmaması gereken ürünlerdir. Nrden aynı kutuya koyuyorlar . Tamamen a*talca bir hata
Ben şunu da düşündüm; Tek faturada olduğu için bütün ürünler biri veya birkaçı gidince karışıklık olur diye hepsi mi iptal oldu acaba. Ki Amazon yapar mı o ds ayrı bir konu.

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Ben şunu da düşündüm; Tek faturada olduğu için bütün ürünler biri veya birkaçı gidince karışıklık olur diye hepsi mi iptal oldu acaba. Ki Amazon yapar mı o ds ayrı bir konu.
Bence bunlar aynı kutuya koydu çamaşır suyupatlayınca da diğerleri zarar görmüştür iade edilmiştir. Onlar mı patladı dedi yoksa sen mi tahmin yürüttün

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Bu yazdığım yzıyı şikayet eden arkadaş seni tebrik ediyorum. İşine gelmediği için şikayet etmek ve şikayeti dikkate alan mod a da bir şey diyemiyorum ayıp denen bir şey var .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yazdığım yzıyı şikayet eden arkadaş seni tebrik ediyorum. İşine gelmediği için şikayet etmek ve şikayeti dikkate alan mod a da bir şey diyemiyorum ayıp denen bir şey var .
Modlarımız kafaya göre uyarı puanı dağıtıyor şaka gibi vallahi villahi 😅👌🏻

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Ben bir sürü şey aldım adamlar 15 tane kutu ile geldi hepsini ayrı kutulara koymuşlar.

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modlarımız kafaya göre uyarı puanı dağıtıyor şaka gibi vallahi villahi 😅👌🏻
Kim şikayet ettiyse eline sağlık önce adam akıllı konuşmasını öğren herkes senden şikayetçi heryerde sorun yaratıyorsun

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Onur
size denk gelmiş geçmiş olsun
dün 10 tane makarna aldık 10 tane farklı kutuya koymuşlar üst üstte koydumda tavana deyiyordu :)

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri