77 farklı kutuya koysun demedim dostum. Çamaşır suyu kutusuna yiyecek ve diğer ürünleri koymazlar. Ki bugüne kadar toplu da alsam hep ayrı kargo geldi. En kötü aynı kategorideki ürünler bir kutuda oluyordu. Taşımaları için de bazen mecbur ayrı bile koyuyorlar. Yaptığım her alışverişte ayrı kutularla geldiNeden 77 farklı kutuya koysun ki? MH ile konuş, aynı fiyattan alman için yardımcı olurlar.
Neden 77 farklı kutuya koysun ki? MH ile konuş, aynı fiyattan alman için yardımcı olurlar.
Haklısın. Yasaya göre internet alışverişlerinde ve paketleme olan tüm market süper market vb. Alışveriş yapılan noktalarda kimyasallar ve gıda ürünleri aynı torbaya KOYULAMAZ. Yasak zaten.77 farklı kutuya koysun demedim dostum. Çamaşır suyu kutusuna yiyecek ve diğer ürünleri koymazlar. Ki bugüne kadar toplu da alsam hep ayrı kargo geldi. En kötü aynı kategorideki ürünler bir kutuda oluyordu. Taşımaları için de bazen mecbur ayrı bile koyuyorlar. Yaptığım her alışverişte ayrı kutularla geldi
Ben şunu da düşündüm; Tek faturada olduğu için bütün ürünler biri veya birkaçı gidince karışıklık olur diye hepsi mi iptal oldu acaba. Ki Amazon yapar mı o ds ayrı bir konu.Farklı kutuya konulur çünkü kardeşim. Nerde görülmüş çamaşır suyuyla yiyeceğin veya herhangi bir malzemenin aynı reyonda olduğu. Marketlerde bile yanyana konulmaması gereken ürünlerdir. Nrden aynı kutuya koyuyorlar . Tamamen a*talca bir hata
Bence bunlar aynı kutuya koydu çamaşır suyupatlayınca da diğerleri zarar görmüştür iade edilmiştir. Onlar mı patladı dedi yoksa sen mi tahmin yürüttünBen şunu da düşündüm; Tek faturada olduğu için bütün ürünler biri veya birkaçı gidince karışıklık olur diye hepsi mi iptal oldu acaba. Ki Amazon yapar mı o ds ayrı bir konu.
Bu yazdığım yzıyı şikayet eden arkadaş seni tebrik ediyorum. İşine gelmediği için şikayet etmek ve şikayeti dikkate alan mod a da bir şey diyemiyorum ayıp denen bir şey var .Farklı kutuya konulur çünkü kardeşim. Nerde görülmüş çamaşır suyuyla yiyeceğin veya herhangi bir malzemenin aynı reyonda olduğu. Marketlerde bile yanyana konulmaması gereken ürünlerdir. Nrden aynı kutuya koyuyorlar . Tamamen a*talca bir hata
Modlarımız kafaya göre uyarı puanı dağıtıyor şaka gibi vallahi villahiBu yazdığım yzıyı şikayet eden arkadaş seni tebrik ediyorum. İşine gelmediği için şikayet etmek ve şikayeti dikkate alan mod a da bir şey diyemiyorum ayıp denen bir şey var .
Ben bir sürü şey aldım adamlar 15 tane kutu ile geldi hepsini ayrı kutulara koymuşlar.Neden 77 farklı kutuya koysun ki? MH ile konuş, aynı fiyattan alman için yardımcı olurlar.
Kim şikayet ettiyse eline sağlık önce adam akıllı konuşmasını öğren herkes senden şikayetçi heryerde sorun yaratıyorsunBu yazdığım yzıyı şikayet eden arkadaş seni tebrik ediyorum. İşine gelmediği için şikayet etmek ve şikayeti dikkate alan mod a da bir şey diyemiyorum ayıp denen bir şey var .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modlarımız kafaya göre uyarı puanı dağıtıyor şaka gibi vallahi villahi
Benimde aynisisize denk gelmiş geçmiş olsun
dün 10 tane makarna aldık 10 tane farklı kutuya koymuşlar üst üstte koydumda tavana deyiyordu