Batuhanbasar006
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Seyi bilen de var mi bi posta cevap vermek icin gelen biri bana da yardimci olsunAmazon firmasından 10 - 15 - 30 adet aldığım ürünler : Bu siparişi, önceki satın alma geçmişinize göre, bir hanenin temel ihtiyaç sınırını aşıyor olması nedeniyle kabul edemiyoruz
Bu şekilde yazıyla sürekli iptal oluyor ne yapmam gerekiyor bilen var mı ?
Seyi bilen de var mi bi posta cevap vermek icin gelen biri bana da yardimci olsun
Amazonda saticinin amazon olmadigi bir laptop alcam taksitlendirme cikmiyor neden
Seyi bilen de var mi bi posta cevap vermek icin gelen biri bana da yardimci olsun
Amazonda saticinin amazon olmadigi bir laptop alcam taksitlendirme cikmiyor neden
Benimki 1tb
Ama fiyat farki cok amazonda ya da ne blm n11 de ayni ilk 6 ay
Amazonda böyle bir politika var. Toptancı gibi bol bol aynı üründen almana izin vermiyor. Türüne göre sınırları var. Mesela nutella 2 den fazla alınmıyor.Amazon firmasından 10 - 15 - 30 adet aldığım ürünler : Bu siparişi, önceki satın alma geçmişinize göre, bir hanenin temel ihtiyaç sınırını aşıyor olması nedeniyle kabul edemiyoruz
Bu şekilde yazıyla sürekli iptal oluyor ne yapmam gerekiyor bilen var mı ?
Her çeşitten 3 er adet alsam sorun olur muAmazonda böyle bir politika var. Toptancı gibi bol bol aynı üründen almana izin vermiyor. Türüne göre sınırları var. Mesela nutella 2 den fazla alınmıyor.
Bilmiyorum aldığın ürüne göre sınır değişiyor. Amazon müşteri hizmetlerine sor. Onlar belki biliyordurHer çeşitten 3 er adet alsam sorun olur mu