Amazon.tr'den Telefon Alınır mı?

CharonIV

80+
Reaksiyon skoru
15
Herkese iyi forumlar. Ben bi telefon almak istiyorum beğendiğim telefon tüm sitelerde 4400 tl civarında iken amazon.tr de 3200 tl. Neden daha ucuz oluyor, IMEI falanmi atmak gerekiyormu, ürün yurt dışından mı geliyor, siz almamı tavsiye edermisiniz? Bu sorulara cevap ariyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Alacağım telefon bu bu arada;

Alt tarafında Yurtdışından gönderilir yazııyor hocam üzerine vergisi filan eklenir satın alma bölümüne geçince.

Herkese iyi forumlar. Ben bi telefon almak istiyorum beğendiğim telefon tüm sitelerde 4400 TL civarında iken amazon.tr de 3200 TL. Neden daha ucuz oluyor, IMEI falanmi atmak gerekiyormu, ürün yurt dışından mı geliyor, siz almamı tavsiye edermisiniz? Bu sorulara cevap ariyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Alacağım telefon bu bu arada;

Vergi eklenecek büyük ihtimal. Senin için deneyeyim dedim ama adreste problem verdi. Sepete atmayı dene istersen.

Amazon üstünden aop eu store satıyor. Amazon da başka saticilarda var dikkat edin.

Herkese iyi forumlar. Ben bi telefon almak istiyorum beğendiğim telefon tüm sitelerde 4400 TL civarında iken amazon.tr de 3200 TL. Neden daha ucuz oluyor, IMEI falanmi atmak gerekiyormu, ürün yurt dışından mı geliyor, siz almamı tavsiye edermisiniz? Bu sorulara cevap ariyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Alacağım telefon bu bu arada;

Ürün yurt dışından geliyor

Alacağınız 10S ülkemize gelmeyen Rosemary modeli. Bizim İstanbul'daki fabrikada Secret modeli montajlanır ve satılır. Yani o NFC olan 10S.

Geri