Amazon us ddr5 16gb (2x8 5400mhz) ram 4500tl

Gelmicek olsa amazon neden türkiyeye satışa kapatmamış anlamadım. Adres belli kural belli

Tamam sen sipariş vermezsin.
Satıcı babanın oğluymuş gibi niye triplendin bu kadar :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı amazon belli olmaz
Sen son zamanlarda 30 Euro üstü siparişi ulaşan biri gördün mü? Fatura belli her şey belli geçmiyor gümrükten. Bu yüzden Amazon 5 6 gün siparişi bekletip iade ediyor. Vergisini bile aldıkları siparişimi iptal ettiler.
131946.webp

Ama gü

Sen son zamanlarda 30 Euro üstü siparişi ulaşan biri gördün mü? Fatura belli her şey belli geçmiyor gümrükten. Bu yüzden Amazon 5 6 gün siparişi bekletip iade ediyor. Vergisini bile aldıkları siparişimi iptal ettiler.Alıntıyı görüntüle
vergisini verdiğin her ürün ulaşır dostum gümrükle iletişime geç ücretini öde bak bakalım geçiyor mu geçmiyor mu . Sadece daha pahalıya gelebilir.

Sen son zamanlarda 30 Euro üstü siparişi ulaşan biri gördün mü? Fatura belli her şey belli geçmiyor gümrükten. Bu yüzden Amazon 5 6 gün siparişi bekletip iade ediyor. Vergisini bile aldıkları siparişimi iptal ettiler.Alıntıyı görüntüle
30€ üstünde olduğu için ekstra bir ücretle halledersin

Ama gü

vergisini verdiğin her ürün ulaşır dostum gümrükle iletişime geç ücretini öde bak bakalım geçiyor mu geçmiyor mu . Sadece daha pahalıya gelebilir.
Amazon zaten gümrük, depozito ücretini alıyor. 4500 TL'lik ürüne ek vergi çıkınca sence anlamı kalıyor mu fiyatın?

Geçen ay altın fiyatlarını takip ediyorduk bu ay ram. 5200mhz cl40 alınmaz diyesim var diyemiyorum fiyatlar sürekli arttığından.
Ucuza avrupa bileti alıp, black friday indiriminden 2 tane ram alıp gelsek daha ucuza gelir yemin ediyorum

Amazon zaten gümrük, depozito ücretini alıyor. 4500 TL'lik ürüne ek vergi çıkınca sence anlamı kalıyor mu fiyatın?
Ben anlamı kalıyor demedim zaten 30€ üstü siparişi geçen gördün mü dedin ona istinaden yorum yaptım parayı veren düdüğü çalar bu memlekette . O riski alacak adam alır zaten bu ürünü ben almam gümrükle uğraşmak baş belası çünkü

satın alanlar son durum nedir? amazon tr sorunsuz ama amazon us almanya vb diğerleri hiç bir ürün göndermiyorlar oto iptal oluyor nedense yurtdışı düzgün alışveriş sitesi yok tr ye kimse bişi satmıyor. bi yerden alsan bile gümrükte 2katı vergi çıkarıyolar zaten en iyisi trden almak. (3usd siparişime 19eur değer bedel koymuşlar kafalarına göre 19eur un %60 ı kaç katı gümrük vergisi çıkarttılar daha da uğraşmam gümrük hayatı sorgulatır)

Son düzenleme:
Ben anlamı kalıyor demedim zaten 30€ üstü siparişi geçen gördün mü dedin ona istinaden yorum yaptım parayı veren düdüğü çalar bu memlekette . O riski alacak adam alır zaten bu ürünü ben almam gümrükle uğraşmak baş belası çünkü
evet kardeş 4500 liralık ürün için 20000 lira gümrük müşavirine verecek olanlar gümrükten geçirttirsin ürünü çok doğru dedin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,364
Üyeler
185,258
Son üye
teklan
Geri