Neler Yeni

Amazon veya Teknosa'dan 1000TL'ye mekanik klavye önerisi

ZarglesS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Çınar
Bütçe
1000
Switch olarak bilmiyorum daha önce kullanmadım internetten duyduğum kadarıyla red veya brown bana daha güzel geldi fakat çok da önemli değil. Diğer özellikler çıkartıldığında aynı fiyata varsa bu ikisini tercih ederim.

Neden Amazon veya Teknosa derseniz Shop&Miles'dan hediye çeki alacağım sadece bu iki site var.

Xearty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Barkın Tezel
Sanırım T68se tercih edicem. Teşekkürler.
görüntü olarak daha iyi evet ama hotswap olduğu için e-yooso öneririm bu fiyatlarda switch ömürleri uzun olmaya bilir bozulan switchi yenisiyle değişirsin daha uzun ömürlü olur yanında yedek switch de geliyo

ZarglesS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Çınar
görüntü olarak daha iyi evet ama hotswap olduğu için e-yooso öneririm bu fiyatlarda switch ömürleri uzun olmaya bilir bozulan switchi yenisiyle değişirsin daha uzun ömürlü olur yanında yedek switch de geliyo
Haklısınız yön tuşları için T68se'ye kaymıştım ama hot swap benim için daha iyi olur. Kardeşim biraz klavye düşmanı.

Xearty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Barkın Tezel
Haklısınız yön tuşları için T68se'ye kaymıştım ama hot swap benim için daha iyi olur. Kardeşim biraz klavye düşmanı.
hem ileride düzgün kaliteli sesini basışını sevdiğin switch lerle değişe bilirsin klavyenin kalitesini etkiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,446
Üyeler
166,212
Son üye
Comiryo
Top Bottom