Neler Yeni

Amazon-Vizyon Bilgisayar Monitör iade

cipsege

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ege cips
Satıcı Aras kargodan iade et diyor, Amazon Mng kargodan bunda bir fark katakulli olur mu ?

Ekler

• aras.jpg
    aras.jpg
    64.4 KB · Hit: 45

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Satıcı Aras kargodan iade et diyor, Amazon Mng kargodan bunda bir fark katakulli olur mu ?
2 seçenek sunmuşlar, benim tavsiyem Amazon ne diyorsa onu yap sıkıntı yaşadığında muhattabın olur en azından

Falcon78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Sezer
Amazon satıcılı üründe MNG ile iade sürecini başlatabilirsin, Vizyon ise MNG ile anlaşması yok kendi iade talimatını paylaşmış, aras ile süreci başlatmanız gerek, Yani ürünü satan kimse ona göndermen gerekir. amazon böyle durumlarda aracı firma sadece onlara da göndersen yine vizyon'a gönderecek.

cipsege

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ege cips
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazon satıcılı üründe MNG ile iade sürecini başlatabilirsin, Vizyon ise MNG ile anlaşması yok kendi iade talimatını paylaşmış, aras ile süreci başlatmanız gerek, Yani ürünü satan kimse ona göndermen gerekir. amazon böyle durumlarda aracı firma sadece onlara da göndersen yine vizyon'a gönderecek.
verdim mngye ya amazon gondersin fatura da istiyo vizyon fatura gelmedi ki yanında amazondan çıkarsam faturayı pcden alabiliyon monitoru koyup bantlamıştım bakalım ne olcak ne kadar uzuyacak

Top Bottom