Amazon Yapılan Yorum Nasıl Bulunur?

Reaksiyon skoru
12
Beyler bildiğiniz üzere bu msi steam kodu kampanyası var. Msi ürünleri alanlara ve incelşeme kodu gönderenlere 20 dolar steam kodu veriyorlar. Ben amazonda incelememi yaptım ama yorumumu göremiyorum? Msi da bildiğiniz üzere inceleme linki istiyor. Nereden bulucam ben bu yorumumu?

Yorumlar biraz geç yayınlanıyor ve yorum yayınlandığı zaman sana mail geliyor muhtemelen daha yayınlanmamıştır

Yorumlar biraz geç yayınlanıyor ve yorum yayınlandığı zaman sana mail geliyor muhtemelen daha yayınlanmamıştır
Sürekli yorum yayınlama yerinede gidebiliyorum tekrar yayınlayabiliyorum. Bug olmuş gibi aynı. Herkesdede boyle mi acaba?

Sürekli yorum yayınlama yerinede gidebiliyorum tekrar yayınlayabiliyorum. Bug olmuş gibi aynı. Herkesdede boyle mi acaba?
Aynen öyle ben de öyle sürekli yorum yaptım yorum yaptım baktım ki yayınlanmıyor sonra bıraktım 3.-4 gün sonra mail geldi yayınlanmıştır diye

ya bide bu borderlans oyunumu veriyorlar yoksa steam para kodumu veriyorlar kanka haberin var mı
O konu hakkında bir fikrim yok 14 gün sonra başvuru yapabiliyorsun ona da daha başvuru yapamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,603
Üyeler
189,879
Son üye
HamdiSahin
Geri