bulunduğun ile göre değişir genelde 1-3 max 5 gün tabi doğu illerinde isen biraz daha geç gelebilirortalama kaç gün sürer 1 haftadır uçakta görünüyodu ya
bulunduğun ile göre değişir genelde 1-3 max 5 gün tabi doğu illerinde isen biraz daha geç gelebilirortalama kaç gün sürer 1 haftadır uçakta görünüyodu ya
tekrar rahatsız ediyorum ama kargo numarasının aştında mavi yazıda kargo bilgilerini görğntüle idi bir seçenek vardı o birden gitti neden olabilirbulunduğun ile göre değişir genelde 1-3 max 5 gün tabi doğu illerinde isen biraz daha geç gelebilir
kolay gelsin kargo nosu varsa gümrügü geçti ise ordan takip ediceksin el değiştirmiştir kargo güncellenirtekrar rahatsız ediyorum ama kargo numarasının aştında mavi yazıda kargo bilgilerini görğntüle idi bir seçenek vardı o birden gitti neden olabilir
kargo numarası var ama kolay gelsine girince bi işe yaramıyorkolay gelsin kargo nosu varsa gümrügü geçti ise ordan takip ediceksin el değiştirmiştir kargo güncellenir
takip kimliği imişkolay gelsin kargo nosu varsa gümrügü geçti ise ordan takip ediceksin el değiştirmiştir kargo güncellenir
güncellenmemiştir güncellenirkargo numarası var ama kolay gelsine girince bi işe yaramıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
takip kimliği imiş
tamam teşekkürlergüncellenmemiştir güncellenir
tekrardan rahatsız ediyorum ama en üstte kargo bugün 22:00 a kadar teslim edilecek yazıyo altta kargoya verildi yazıyor ama ne bi takip numarası nede alttaki çubukta dağıtıma gelmedi gelirmi bugüngüncellenmemiştir güncellenir
bugun gelmese bile pazartesi kesin elinde olurtekrardan rahatsız ediyorum ama en üstte kargo bugün 22:00 a kadar teslim edilecek yazıyo altta kargoya verildi yazıyor ama ne bi takip numarası nede alttaki çubukta dağıtıma gelmedi gelirmi bugün
tamam saat kaça kadar gelmiş olurbugun gelmese bile pazartesi kesin elinde olur
Şimdi 08 Ekim tarihine kadar bekleniyorbugun gelmese bile pazartesi kesin elinde olur