Neler Yeni

amazon yurt dışı teslimat süresi

Talyah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Talha Yücel
bulunduğun ile göre değişir genelde 1-3 max 5 gün tabi doğu illerinde isen biraz daha geç gelebilir
tekrar rahatsız ediyorum ama kargo numarasının aştında mavi yazıda kargo bilgilerini görğntüle idi bir seçenek vardı o birden gitti neden olabilir

WhoCares

80+ Gold
tekrar rahatsız ediyorum ama kargo numarasının aştında mavi yazıda kargo bilgilerini görğntüle idi bir seçenek vardı o birden gitti neden olabilir
kolay gelsin kargo nosu varsa gümrügü geçti ise ordan takip ediceksin el değiştirmiştir kargo güncellenir

Talyah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Talha Yücel
kolay gelsin kargo nosu varsa gümrügü geçti ise ordan takip ediceksin el değiştirmiştir kargo güncellenir
kargo numarası var ama kolay gelsine girince bi işe yaramıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

takip kimliği imiş

Talyah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Talha Yücel
güncellenmemiştir güncellenir
tekrardan rahatsız ediyorum ama en üstte kargo bugün 22:00 a kadar teslim edilecek yazıyo altta kargoya verildi yazıyor ama ne bi takip numarası nede alttaki çubukta dağıtıma gelmedi gelirmi bugün

WhoCares

80+ Gold
tekrardan rahatsız ediyorum ama en üstte kargo bugün 22:00 a kadar teslim edilecek yazıyo altta kargoya verildi yazıyor ama ne bi takip numarası nede alttaki çubukta dağıtıma gelmedi gelirmi bugün
bugun gelmese bile pazartesi kesin elinde olur

Top Bottom