Kral geçenki maden suyu ve kek indirimlerinden bekliyoruz . 6 lı maden suyu tane olarak 2 küsüre denk gelmişti keklerdede 24 lü 68 veya 64tldi 4 paket kek 200 küsürde maden suyu aldım ve stok bitmiş durumda AS DA: bekliyoruz.URL Scanner and QR Codes - Chrome Web Store
Quickly get the Website, Text, Call, Messages on your phones using simple and advanced QR codes features.amz.run
Alıntıyı görüntüle
tekrar atarım yaparlarsaKral geçenki maden suyu ve kek indirimlerinden bekliyoruz . 6 lı maden suyu tane olarak 2 küsüre denk gelmişti keklerdede 24 lü 68 veya 64tldi 4 paket kek 200 küsürde maden suyu aldım ve stok bitmiş durumda AS DA: bekliyoruz.
şu kampanyaya göz at hala sanıyorum indirimli soda grubu varKral geçenki maden suyu ve kek indirimlerinden bekliyoruz . 6 lı maden suyu tane olarak 2 küsüre denk gelmişti keklerdede 24 lü 68 veya 64tldi 4 paket kek 200 küsürde maden suyu aldım ve stok bitmiş durumda AS DA: bekliyoruz.
Ne "eti" ?Eti kelimesini et olarak okudum ardından Amazonda et mi satılıyor diyerek hayatı sorguladım ilk birkaç dakika.