Lestiveryn
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 208
- İsim
- yusuf büyükbayrak
https://www.amazon.com.tr/LG-27GL63T-B-APD-UltraGear-Monitörü-1899-12-31T16/dp/B093JDH9SQ Bütçem max 3000tlydi lakin amazondan başka bir yerden sipariş vermek istemediğim için bütçemi biraz arttırdım ve bu monitöru buldum, şimdi bu monitöru x box series S için kullanacağım sizce uygun bir seçenek mi ? Daha iyi dediğiniz monitör varsa amazonda satıcısı Amazon olan monitörlerden öneri verirseniz çok sevinirim
Niye kafayı bu kadar Amazona kastın kardeşim bak şu sitede 500-600tl daha ucuza şu monitör var demeden sizi durdurayim arkadaşlar, şimdi Şikayetvar tamamen monitör cehennemi olmuş, Siz ölü pixel var dediğiniz an monitöru alip sonra garantiye sizin için veriyorlar ve 1 ay bekliyorsunuz monitörünuz sağlam mı geldi ? 6 ay sonra bir sıkıntı çıkınca yine 1 ay bekliyorsunuz bana inanmayan bilinen siteleri yazıp Şikayetvar monitör yazabilirler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye kafayı bu kadar Amazona kastın kardeşim bak şu sitede 500-600tl daha ucuza şu monitör var demeden sizi durdurayim arkadaşlar, şimdi Şikayetvar tamamen monitör cehennemi olmuş, Siz ölü pixel var dediğiniz an monitöru alip sonra garantiye sizin için veriyorlar ve 1 ay bekliyorsunuz monitörünuz sağlam mı geldi ? 6 ay sonra bir sıkıntı çıkınca yine 1 ay bekliyorsunuz bana inanmayan bilinen siteleri yazıp Şikayetvar monitör yazabilirler