Neler Yeni

Çözüldü✓ Amazonda kendime bulduğum en iyi monitör

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
https://www.amazon.com.tr/LG-27GL63T-B-APD-UltraGear-Monitörü-1899-12-31T16/dp/B093JDH9SQ Bütçem max 3000tlydi lakin amazondan başka bir yerden sipariş vermek istemediğim için bütçemi biraz arttırdım ve bu monitöru buldum, şimdi bu monitöru x box series S için kullanacağım sizce uygun bir seçenek mi ? Daha iyi dediğiniz monitör varsa amazonda satıcısı Amazon olan monitörlerden öneri verirseniz çok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye kafayı bu kadar Amazona kastın kardeşim bak şu sitede 500-600tl daha ucuza şu monitör var demeden sizi durdurayim arkadaşlar, şimdi Şikayetvar tamamen monitör cehennemi olmuş, Siz ölü pixel var dediğiniz an monitöru alip sonra garantiye sizin için veriyorlar ve 1 ay bekliyorsunuz :D monitörünuz sağlam mı geldi ? 6 ay sonra bir sıkıntı çıkınca yine 1 ay bekliyorsunuz :D bana inanmayan bilinen siteleri yazıp Şikayetvar monitör yazabilirler

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
incehesaptan koydum monitörü taakk 2 yıl geçti tık demedi. curved olduğundan ışık sızması çok yaygın sadece o da benim için sorun değil. monitör güzel bu arada beğendim ama fiyatlar almış başını gitmiş

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
incehesaptan koydum monitörü taakk 2 yıl geçti tık demedi. curved olduğundan ışık sızması çok yaygın sadece o da benim için sorun değil. monitör güzel bu arada beğendim ama fiyatlar almış başını gitmiş
Bende aslında amazondan almak istemiyorum, f/p olan g241 monitörü kalmadı amazonda, şimdi 1 ay boyunca monitörsuz kalma ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum. O yüzden Amazona mecburum denebilir. O monitöru beğenmene sevindim, ondan başka seçeneğim yok gibi görünüyor

kırmızışarapp

80+ Silver
https://www.amazon.com.tr/LG-27GL63T-B-APD-UltraGear-Monitörü-1899-12-31T16/dp/B093JDH9SQ Bütçem max 3000tlydi lakin amazondan başka bir yerden sipariş vermek istemediğim için bütçemi biraz arttırdım ve bu monitöru buldum, şimdi bu monitöru x box series S için kullanacağım sizce uygun bir seçenek mi ? Daha iyi dediğiniz monitör varsa amazonda satıcısı Amazon olan monitörlerden öneri verirseniz çok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye kafayı bu kadar Amazona kastın kardeşim bak şu sitede 500-600tl daha ucuza şu monitör var demeden sizi durdurayim arkadaşlar, şimdi Şikayetvar tamamen monitör cehennemi olmuş, Siz ölü pixel var dediğiniz an monitöru alip sonra garantiye sizin için veriyorlar ve 1 ay bekliyorsunuz :D monitörünuz sağlam mı geldi ? 6 ay sonra bir sıkıntı çıkınca yine 1 ay bekliyorsunuz :D bana inanmayan bilinen siteleri yazıp Şikayetvar monitör yazabilirler
AOC 24G2U/BK 23.8" gelecek yakında stoklara. Değişim yapacakları için mecbur getirecekler benim için diye düşünüyorum sorun olmazsa. O fiyat bandında usb hub-harici hoparlör (idare etmelik) ve ekran döndürme özelliği var. İkisinden birini alabilirsin bence. Fakat bir tane daha var onu pek araştırmadım ama atayım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,477
Üyeler
164,849
Son üye
mintak
Top Bottom