Neler Yeni

Amazondaki rtx 3070 vergi dahil fiyatı mı?

Kez0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Tuncay Öztürk
bazıları yiyor bazıları yemiyor sıkıntı orada getirmiş olabilir
Güzel kardeşim seni kandırmışlar yok öyle bir dünya...Vergisini veriyorsun ürünü satıcı sana satıyor ne banı Amazon tr den Avrupa'da ürün satarsın onaylı mağaza olduktan sonra biraz araştır derim eğer yurtdışı sipariş varda ban yediysen haklısın derim ben o kadar yaptım ilk defa sende duydum mesela drop shipping diye bişey var adam Amazon ABD den alıp kanadaya satıyor hepsi yasal

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Güzel kardeşim seni kandırmışlar yok öyle bir dünya...Vergisini veriyorsun ürünü satıcı sana satıyor ne banı Amazon tr den Avrupa'da ürün satarsın onaylı mağaza olduktan sonra biraz araştır derim eğer yurtdışı sipariş varda ban yediysen haklısın derim ben o kadar yaptım ilk defa sende duydum mesela drop shipping diye bişey var adam Amazon ABD den alıp kanadaya satıyor hepsi yasal
@xSkynel bu arkadaş japonyadan aldı ban yedi ve gelmedi bence seni kandırmışlar

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Hocam üstte ki kakara kikiri yapan arkadaş boş konuşmuş hiç bir şeyden haberi yok
Japonyadan ekran kartı alıp ban yeme şansınız %95 o %95'lık kısmıda buradan selamlıyorum kimisi kartı sipariş verdikten hemen sonra kimisi 1 gün sonra kimisi ise para çekildikten sonra ban yiyor.

Kez0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Tuncay Öztürk
Fazla polemik konusu olmadan keseyim tamam kardeş sen haklısın ben almaya devam ederdim.Benim açımdan sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam üstte ki kakara kikiri yapan arkadaş boş konuşmuş hiç bir şeyden haberi yok
Japonyadan ekran kartı alıp ban yeme şansınız %95 o %95'lık kısmıda buradan selamlıyorum kimisi kartı sipariş verdikten hemen sonra kimisi 1 gün sonra kimisi ise para çekildikten sonra ban yiyor.

Son düzenleme:

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Fazla polemik konusu olmadan keseyim tamam kardeş sen haklısın ben almaya devam ederdim.Benim açımdan sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Donanimhabere RTX 3000 serisi stok takibi sayfasına gir ve her sayfada japonyadan banlanan insanları oku
Örnek ben 10 defa banlandım 😄

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Zaten gümrükçü birini bulup soracak ona ekran kartı ve anakart kesin alacam da ekstra ps5 klavye kulaklık mouse tarzı şeyleri alırsam sıkıntı çıkar mı soracak çıkmaz derse alırım gelirim hepsini 15 kya alırım bu saydıklarımı bence rtx 3060 10-11k bizim ülkede
Ben ps4 artı 5 oyun getirtmiştim ayrıca bide kuzenime laptop getirtmiştik bişey olmamıştı sende sıkıntı çıkacağını sanmıyorum dostum.

CYPLENA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ali Yıldız
Ben ps4 artı 5 oyun getirtmiştim ayrıca bide kuzenime laptop getirtmiştik bişey olmamıştı sende sıkıntı çıkacağını sanmıyorum dostum.
Ben sorarım yinede türkiye den bahsediyoruz kulak arkasını bile boş geçmiyorlarr artık

Top Bottom