Hocam akort ayarını yapmak zor mu. Büyük ihtimalle yapılmamış gelir kargoyla. Ben yapabilir miyim sizce video izleyerek 0 bilgiylegüzel başlangıç modeli bende valler vg15 modeliyle başlamıştım hala kullanıyorum amazonu bilmem ama ben görerek almıştım ankaradan
birsürü uygulaması var reis guitar tuna diye bir uygulama ile yapıyordum ben başlarda çok iyi oluyor yapmasıda aşırı basitHocam akort ayarını yapmak zor mu. Büyük ihtimalle yapılmamış gelir kargoyla. Ben yapabilir miyim sizce video izleyerek 0 bilgiyle
Çok kolay hocam yaparsın, bir sorun olduğu zaman elimden geldiğince yardımcı olurum, müzik öğretmeniyimHocam akort ayarını yapmak zor mu. Büyük ihtimalle yapılmamış gelir kargoyla. Ben yapabilir miyim sizce video izleyerek 0 bilgiyle
Tmdır sağolun hocambirsürü uygulaması var reis guitar tuna diye bir uygulama ile yapıyordum ben başlarda çok iyi oluyor yapmasıda aşırı basit
Tmdır sağolun hocam . Sorunum olursa danışırım size teşekkürler hocamÇok kolay hocam yaparsın, bir sorun olduğu zaman elimden geldiğince yardımcı olurum, müzik öğretmeniyim
her zaman beklerim sizde sağolunTmdır sağolun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tmdır sağolun hocam . Sorunum olursa danışırım size teşekkürler hocam